Siapa lantik Mahadet jadi penasihat PR ha???

Eh?? Siapa yang lantik Mahadet ni jadi penasihat PR pulak ha?? DSAI? TG Hj. Hadi? atau Lim Kit Siang? apa korang tak tahu belajar dari sejarah ka?

Dulu masa dia terhegeh-hegeh masuk UMNO semula, dia jadi penasihat kepada UMNO/BN. Dia turun membantu kempen Pilihanraya kat Bukit Gantang.. BN terlentang..

Dia turun membantu kempen kat Bukit Selambau pun UMNO/BN melilau kalah..

Kalau dia turun Batang Ai hari tu.. mesti PKR/PR menang punya lah..

Orang dengan macam tu punya background pun korang nak lantik jadi penasihat? Korang tak ingat semua tu..Kalau bukan korang tak apa...

Habis siapa yang lantik Mahadet jadi penasihat kepada PR? Kalau tak ada sesiapa yang lantik.. Mahadet hang duduk rumah diam-diam la.. petang-petang pi Masjid lagi baik..

Ni nasihat dia buat PR..


KUALA LANGAT 24 Sept. - Pemimpin pakatan pembangkang berhak untuk terus mendesak Datuk Dr. Hassan Mohamed Ali meninggalkan pakatan itu jika Pesuruhjaya Pas Selangor itu tidak lagi mampu bekerjasama dengan wakil rakyat DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad berkata, perkara itu (mendesak Hassan keluar pakatan) terpulang kepada mereka kerana sepatutnya pakatan itu perlu ada persefahaman sesama sendiri.

"Kalau tak boleh pakat, macam mana nak ada pakatan? Dia kena pakat," kata beliau kepada pemberita selepas melawat ke Limbungan NGV Tech di Batu 7, Sijangkang di sini hari ini.

"Bagi orang Melayu kalau nak berpakat, selalunya pakatan nak buat benda tak baik. Begitulah pakatan pembangkang. Setiap mereka ada haluan berbeza.

"Jadi, adalah satu bencana bagi negara ini jika pembangkang menang (pilihan raya umum) dan membentuk kerajaan. Mereka tidak akan mentadbir negara ini, tetapi akan bergaduh sesama sendiri. (Cilaka orang tua nih!)Pertama kali sumber aku dari Utusan

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post