NAJIB BODOH!

Suara dari penyokong UMNO/BN sendiri..
NAJIB BODOH... hanya itulah perkataan yang sesuai untuk najib yang menolak mentah-mentah suara rakyat hulu selangor, sudah terang-terang rakyat dan pengundi menolak calon mic, najib masih lagi bangang mahu meletakan calon mic disana. sejak bila suara manoriti mengatasi suara majoriti? dalam pentadbiran najib yang baru berusia setahun jagung suara mainoriti nampaknaya lebih di utamakan oleh najib.

Hari ini, najib menghampakan seluruh rakyat dan pengundi hulu selangor, di shah alam petang tadi, najib mengumumkan satu berita yang boleh membawa petaka yang cukup besar buat bn selangor, pengumuman mic sebagai wakil bn untuk bertanding di hulu selangor boleh di ibaratkan najib dah awal-awal standby kubur untuk bn.

Kenapa suara majoriti penduduk hulu selangor tidak mahu di dengar oleh najib? adakah dia nak tunjuk yang dia bagus dalam segala hal politik, atau dia memang bodoh sombong orangnya, hanya najib yang mampu menjawab, mungkin akan ada yang kata, najib letak calon mic untuk menguji kekuatan dan jentera dan gerak kerja mic, jawapan aku senang, sejak bila mic ada jentera sendiri, nanti yang pasang poster yang bergaduh yang berparang pun umno juga, jadi kanapa mesti hulu selangor menjadi tempat untuk menguji kekuatan mic, pergi mampos dengan semangat muafakat bn, buat apa nak muafakat kalau kerusi yang sepatutnya kita boleh menang tapi disebapkan salah pilih calon akhirnya kerusi itu kita kalah, itu bukan muafakat, itu bodoh namanya. terang-terang mic sudah lumpuh sekarang ini, mic ibarat seperti melukut di tepi gantang, so najib tak perlulah nak mengadai kerusi yang bn telah menang, dari tinjauan det dan gap berberapa hari ini, bn sudah menang kerusi hulu selangor kalau calon melayu umno bertanding di sana, tetapi kenapa najib masih berdegil untuk meletakan mic di situ.

Wanita umno sekarang ini sudah berkampung di hulu selangor, ada berberapa tempat yang di hulu selangor yang jentera wanita dah masuk, cuba najib pi tanya dengan jentera wanita, siapa calon yang penduduk sana nak, aku yakin 100% jentera wanita akan kata, penduduk di sini minta calon melayu umno, aku cukup yakin, kerana ada tempat-tempat yang wanita masuk buat survay tu akan dan gap dah pernah masuk. buat apa kita nak habiskan tempoh berkempen untuk memujuk pengundi supaya memilih calon yang mereka tak minat, sedangkan dalam tempoh selama itu kita sudah boleh menyerang pakatan sial dengan semaksimum yang boleh, tak ke bodoh strategi politik macam tu.

Aku akan tegakan kan balik gambar najib kalau 15 hari bulan ini, najib umum calon bn dari umno. Esok akan upload kan klip video suara penduduk hulu selangor yang meminta bn meletakan calon melayu umno dan suara ini bukannya datang dari mulut orang melayu, tapi permintaan dari kaum cina.


Gambar dan artikel adalah sebagaimana yang terdapat dan disiarkan di Darulehsan Today

6 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

 1. bagus laa calon dr mic cpat sikit mampus umnoapco....hahahaha

  ReplyDelete
 2. Apa jua gempaq UMNO Hulu Selangor boleh dibendung oleh Najib yang kemudian boleh dilentur kembali dengan duit, takda hal nya, senyaplah lepas tu, tak caya tengoklah.

  MIC belum tentu menang UMNO siang2 dah untung.

  ReplyDelete
 3. UMNO APCO!!!!!!!! ahahaha

  ReplyDelete
 4. Kenapa MIC? sebab Najib sengaja nak MIC kalah untk menunjukan parti kaum India itu tak bleh pakai lagi .. jika kalah bermakna peruntukan kerusi ke, kuasa ke, apa2 tuntutan ke akn dikurangkan dan tidak di layan ..

  ReplyDelete
 5. Kepada pengundi2 umno,

  Fikirlah baik2 dan ingat ini.

  Setiap undi yg diberi kpd umno bererti sebiji peluru diberi kpd umat2 Islam diPalestine.

  ReplyDelete
 6. Setahu saya ler kan, Najib adalah seorang pemimpin yang handal. Tentulah beliau tau siapa nak letak. Jangan ler nak nasihat dia. Najib PM satu Malaysia bukan 1Israel jadi tau ler dia macam mana nak buat. Tak payah ler nak nasihat dia. Apa yang Najib buat anggaplah ianya satu kebaikan untuk Pakatan Rakyat ! keh keh keh

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post