
Selain itu, beliau turut berjanji akan bekerjasama dengan semua calon yang kalah untuk memastikan PKR terus mendapat perhatian dalam kalangan masyarakat di Padang Serai.
Beliau mengatakan kemenangan yang diperolehnya berpunca dari sokongan padu yang diberikan oleh ahli dan mahu beliau terus menerajui parti itu.
“Saya sangat berterima kasih kepada semua yang telah mengundi saya. Selepas ini saya akan berehat dua tiga hari sebelum berjumpa dengan semua ahli PKR Cabang Padang Serai.
"Saya juga akan memberikan kerjasama dengan calon yang kalah kerana mereka juga merupakan ahli PKR. Sebenarnya kalah atau menang bukan perkara penting kerana ia hanya pemilihan dalam parti," katanya.
Gobalakrishnan berkata, apa yang lebih penting pihaknya harus bekerja keras untuk memenangkan calon Pakatan Rakyat (PR) dalam Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-13 supaya impian untuk menawan Putrajaya akan menjadi kenyataan.
Menjawab perihal bantahan yang dibuat terhadap keputusan pemilihan PKR Cabang Padang Serai beliau berkata, PKR mengamalkan konsep demokrasi di mana siapa sahaja yang terdiri daripada ahli PKR boleh membuat bantahan terhadap sebarang permasalahan.
Menurutnya, pemilihan berjalan lancar tanpa sebarang insiden yang membimbangkan sejak ia bermula jam 10 pagi hingga 4 petang.
Beliau berkata, setiap bantahan yang dibuat akan dihalusi oleh Jawatankuasa Pemilihan Pusat sebelum sebarang keputusan dibuat.
“Tentang bantahan dibuat oleh calon yang bertanding pada pendapat saya, mereka mempunyai hak selagi mereka ahli PKR. Semua permasalahan yang timbul akan dinilai semula oleh Jawatankuasa Pemilihan Pusat dan keputusan akan ditentukan pihak berkenaan.
"Apa yang penting, sepanjang pemilihan dijalankan tidak berlaku sebarang insiden tidak diingini. Ini menunjukkan PKR mempunyai permuafakatan yang erat antara ahli," katanya.
Bagaimanapun katanya, beliau berterima kasih kepada semua kerana telah menjalankan tugas serta tanggungjawab yang diberikan untuk memastikan pemilihan kali ini berjalan dengan baik.
Sinar Harian
BANZORA DREAM TEAM
ReplyDeleteKETUA UMUM : ANWAR IBRAHIM
PRESIDEN : WAN AZIZAH WAN ISMAIL
TIMBALAN PRESIDEN : MUSTAFA KAMIL AYUB
NAIB PRESIDEN : CHUA TIAN CHANG
NAIB PRESIDEN : FUZIAH SALLEH
NAIB PRESIDEN : N GOBALAKRISNAN (tahanan ISA bersama Dr Badrol amin)
NAIB PRESIDEN : DR BADROL AMIN (pembaca doa ketika pelancaran KEADILAN/Ketua Pemuda SABAH)
NAIB PRESIDEN DILANTIK : KHALID IBRAHIM
NAIB PRESIDEN DILANTIK : ZAID IBRAHIM
NAIB PRESIDEN DILANTIK : AZMIN ALI
KETUA AMIK : CHEGU BARD (penggerak reformasi sejak awal)
TIMBALAN KETUA AMK : NURUL IZZAH ANWAR (Puteri Reformasi 1999)
Imbas kembali :
MAJLIS PIMPINAN TERTINGGI PARTI KEADILAN NASIONAL (bermula 4 april 1999)
(keADILan) – (KUMPULAN PENGASAS PERTAMA KEADILAN)….
PRESIDEN YB DATIN SERI DR WAN AZIZAH WAN ISMAIL———————————————– (1)
TIMBALAN PRESIDEN YBHG PROF. DR CHANDRA MUZAFFAR
NAIB PRESIDEN 1. YBHG DATO’ SHEIKH AZMI AHMAD
2. PUAN MARINA MOHD YUSOF
3. ENCIK CHUA TIAN CHANG ——————————————————————— (2)
SETIAUSAHA AGUNG ENCIK MOHD ANUAR TAHIR
BENDAHARI USTAZ RAMLI IBRAHIM
KETUA PENERANGAN ENCIK RUSLAN KASSIM
KETUA PEMUDA ENCIK MOHAMAD EZAM M. NOR
NAIB KETUA PEMUDA ENCIK MUSTAFFA KAMIL AYUB ————————————- (3)
KETUA WANITA HAJJAH NELL ONN
NAIB KETUA WANITA PUAN FAUZIAH SALLEH——————————————— (4)
SUMBER : http://pknks.tripod.com/objektif.htm
~ 4 pemimpin UTAMA KEADILAN yang kekal sehingga ke hari ini ~
…satu kelebihan yang menyebabkan MUS wajar dipilih sebagai TIMBALAN PRESIDEN….
… CHUA dan FAUZIAH SALLEH wajar dipilih untuk jawatan NAIB PRESIDEN…..
Bayangkan ...gambar itu gambar zambry kadir mb haram perak
ReplyDeletePost a Comment
Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...
Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!