Gambar Sekitar Konvensyen Pakatan Rakyat (Part 2)

Berikut adalah pemandangan yang memperlihatkan ribuan hadirin dari sayap kanan ruang pemerhati Dewan Millenium..








6 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

  1. Sekurang2nya kami kat Australia ni dapat juga maklumat tentang inisiatif Pakatan Rakyat. Terima kasih. Tahniah di atas daya usaha ASD dalam menyalurkan maklumat melalui blog ini.

    Dengan izin Allah, semoga PR dapat memerintah Malaysia di masa hadapan demi kesejahteraan rakyat semua.

    ReplyDelete
  2. Jika di perhati betul2 buka semua yg hadir adalah perwakilan PR..semua main rojak aje..yg pewakilan yg datang saja nak join sama berlambak...sebab setengah tiada TAG perwakilan pun...ramai bagai buih dilautan aje..tapi tak berguna

    ReplyDelete
  3. Perwakilan PR bukan macam pewakilan UMNO yang datang penuh bergaya dan menunjukkan kemewahan masing-masing ....pewakilan UMNO hadir setiap persidangan hanya untuk mempromosi diri bagi mendapatkan peluang mengisi perut dan di bawah perut umpama ikan belukang menunggu najis jatuh dari tandas untuk disambar....itulah sebabnya apabila menilai sesuatu keadaan dengan menggunakan kacamata UMNO...nak melihat semuanya macam UMNO...untuk menyedarkan anda...PR tidak sama sekali dan tidak akan serupa dengan UMNO.

    ReplyDelete
  4. Pakatan Rakyat adalah untuk rakyat. Bkn mcam UMNO....perhimpunan utk org2 besar dan berjawatan ja...PR mendokong cita2 rakyat terutamanya PAS..Islam dan amanah. Kalau diperhatikan ada dtg berpaikaiaan kain pelikat. PR parti utk org2 kampung, pekebun, nelayan n org miskin.

    ReplyDelete
  5. orang umnok ni berlagak aku melayu pun raspek kat LGE makan pun kat kerusi cokia siap cover line agi...orng umnok makan tu dia kow... mohd kamal.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post