PANAS!! Lagi SCANDAL Pembesar Melayu akan terbongkar!!

2010 telah berlalu dan menjelang berakhirnya tahun tersebut kebanyakkan blog-blog telah menyiarkan laporan mengenai kerakusan Datuk Seri Paduka Rais Yatim terhadap amahnya yang hingga kini tiada sebarang penafian dari beliau mahupun Pak Lah.

2011 membuka tirai, kali ini alam cyber ini pasti akan lebih panas lagi dengan pendedahan berani mati oleh blogger steadyaku47.. kisah berlaku di negeri Selangor melibatkan seorang pembesar Melayu dan seorang jelitawan bukan Melayu..


Milik siapa Roll Royce ini??


His personal life for one. Let me get more to the point – this person, who is the head of Islam in his state - fucks around with girls in and around Kuala Lumpur. You fuck around with the appointment of the State Secretary, we fuck around with your fucking around.

We can start with that non-Malay girlfriend of yours that have served as your regular fuck for a good number of years. You might think it all good fun and it really is until you realize that the Internet will tell what the newspaper will not! So tread carefully and think what it is that you are doing.

Is this thats girl he means??

Go on living your useless life paid for by the people’s money and leave politics well alone. Interfere with politics then you and your brother might see the end of your reign as the Maharajahs in India have seen the end of theirs sooner then you think.

Please continue yours reading HERE

3 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

  1. Ketua agama islam? podaaah..

    ReplyDelete
  2. Londeh lagi cerita2 sultan durjana.......
    londeh juga cerita sultan kaki tunggang( devil tears) kat Perak tu.
    Sikit2 derhaka........haramjadah

    ReplyDelete
  3. Semua orang dah tau dah cerita sultan ni ,memang tak guna punya sultan.Ketua agama konon,kalau ketua maksiat memang layak benar.Melayu pulak dok pi sembah dia ni.Akai ada ka......

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post