Sarawak : Najib sudah hilang keyakinan....

Pihak PR hanya menetapkan untuk meningkatkan jumlah kerusi dah jika boleh menafikan majoriti 2/3 insyaallah, beberapa hari di Sarawak.. Najib telah melihat semuanya bakal menjadi realiti kerana kedegilan seorang pemimpin yang tamak BN bakal menerima padah..

Majoriti dua pertiga adalah satu 'bonus', kata Najib

Perdana Menteri Najib Abdul Razak berkata, kemenangan majoriti dua pertiga dalam pilihan raya negeri Sawarak pada 16 April ini adalah satu 'bonus'.

Katanya, ini kerana sasaran BN adalah untuk membentuk kerajaan negeri, yang hanya memerlukan kemenangan majoriti mudah.


Beliau menegaskan demikian kepada pemberita hari ini di DUN Sadong Jaya yang mempunyai majoriti pengundi Melayu.

Najib menjawab soalan mengenai kenyataan Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Abdul Taib Mahmud semalam yang optimis untuk mengekalkan majoriti dua pertiga dengan kemenangan di kawasan luar bandar dan pinggir bandar.

Malaysiakini

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post