Video Lucah : SAKSIKAN dan BEZAKAN.. (Kenapa Janggut Anwar cepat tumbuh?)

Saksikan dan bezakan antara dua Video clip dibawah.. satu video clip yang menunjukkan kononnya aksi Anwar dengan China Doll yang telah dirakamkan pada 21 Feb 2011 menurut Datuk Eskay salah seorang dari "Three Stooges" itu..

Dan satu lagi pula adalah video clip dari TV Selangor yang merakamkan Anwar Ibrahim di Mahkamah tinggi pada 22 Feb 2011 iaitu sehari selepas video lucah yang dibintangi oleh Anwar kononnya menurut "Three Stooges"..

Bezakan dengan hati yang terbuka.. bukan dengan dendam yang membara..

Adakah benar pelakon Video Lucah itu Anwar atau ianya adalah fitnah golongan haram jadah..

Kita permudahkan segalanya.. 21 Feb 2011.. Anwar tak ada janggut.. tapi 22 Feb 2011 janggut Anwar sudah panjang.. atau adakah Anwar menggunakan janggut palsu?? Kalau bukan janggut palsu ubat pelebat janggut jenis apakah yang Anwar pakai?? Sehinggakan boleh tumbuh begitu lebat hanya dalam sehari?








47 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

  1. Terbaik! Kantoi sudah muahahaha...
    Mcm biasalah bro... gerombolan songkok tinggi tetap percaya gak muahaha...

    ReplyDelete
  2. TQ Rejam..

    Anak Kg Pertama.. aku tunggu komen hang!

    ReplyDelete
  3. caya lu la bro..
    tak sia2 gua jd rakan facebook lu..

    ReplyDelete
  4. Ini sah dan confirm pelaku/pelakun lelaki dalam video tsb. bukan DSAI. Habis hancur dan rebah tripod dan bukti penyokong2 UMporNO. Mengikut hukum syarak Dato3T patut disebat 80X seorang kerana menuduh DSAI berzina tanpa bukti. Blogger2 upahan mereka pun patut disebat bersama.

    ReplyDelete
  5. ASD jangan marah...terkejut apa yang ASD siarkan..Tapi kena ingat DSAI bukan pertama kali naik mahkamah...kelemahan jawapan ASD..pertama...dlm TVS tiada sebut bila tarikh dan hari,kedua...gambar Saiful pun adalah gambar arkib 2010 punya selalunya bila gambar arkib akan ada simbul arkib pada gambar itu..dan gambar DSAI bersama peguam pun mungkin gambar arkib...maka tergantung berita ini..dalam video panas tiada tercatit waktu rakaman..tetapi dalam tayangan tempohari ada waktu rakaman di video tersebut..maka video panas 1:47 mungkin bukan sama yang ditayang pd 21/3/2011 lalu.

    OK. Checkmate

    ReplyDelete
  6. Bro, mari kita kempen menangkis serangan dari blogger amno dengan memuatnaik video apa2 sj yang gelak2 dengan tajuk 'video anwar bla bla ' bagi tujuan memperli, mengelirukan, mengalih isu dan menghalang pengunjung2 pro amno.......... Hahaha...macam?

    ReplyDelete
  7. ish....ish.....ish....
    konspirasi hancusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss............. HANCUR BARISAN NASIONAL...............................................................................................................

    ReplyDelete
  8. Aku selalu cakap sebelum ini.. Orang yang selalu makan duit haram mana nak nampak kebenaran dah..

    ReplyDelete
  9. mula2 kwn sangsi gak, tp bila baca tulisan bro kwn yakin 100% bukan anwar,thanks bro

    ReplyDelete
  10. tq bro, 100% ana percaya bukan anwar

    ReplyDelete
  11. Bersama kawan di meja besar,
    Kawan keliru percayakan fitnah,
    Anak Kg. Pertama benaknya besar,
    Pasti percaya dek otak bernanah.

    ReplyDelete
  12. DSAI nafi pasal "perut buncit"...ASD nafi pasal "janggut"...selepas ini ada nafi pasal "lubang hidung"...selepas itu ada pasal "Jambul rambut"...bila dah tiada modal kata pulak " org itu adalah peminat DSAI yang terlalu taksub pada DSAI hingga sanggup buat plastic surgery macam DSAI"

    Malang sungguh bagi mereka2 bila yang bersama dengan kumpulan otak kona kiri...kona kanan..akhir lori tayar 18 hentak depan muka...KO katak

    ReplyDelete
  13. Anak kg.Pertama berlagak bijak,
    Beri ulasan umpama bagak,
    Hang memang kaki lagak,
    Tapi sayang, hang memang pekak.


    * Gua hebat, lwn lu dgn pantun bro...

    ReplyDelete
  14. Anak kg Pertama said...

    ASD jangan marah...terkejut apa yang ASD siarkan..Tapi kena ingat DSAI bukan pertama kali naik mahkamah...kelemahan jawapan ASD..pertama...dlm TVS tiada sebut bila tarikh dan hari,kedua...gambar Saiful pun adalah gambar arkib 2010 punya selalunya bila gambar arkib akan ada simbul arkib pada gambar itu..dan gambar DSAI bersama peguam pun mungkin gambar arkib...maka tergantung berita ini..dalam video panas tiada tercatit waktu rakaman..tetapi dalam tayangan tempohari ada waktu rakaman di video tersebut..maka video panas 1:47 mungkin bukan sama yang ditayang pd 21/3/2011 lalu.

    OK. Checkmate

    =======================================

    Kah kah kah...

    Ko cerita apa ni???

    Pernah ko tengok video klip temuramah atau kejadian2 yang berlaku pada hari tersebut dalam berita kat tv disertakan dengan tarikh ke???

    Kah kah kah...

    ReplyDelete
  15. Jangan seronok sangat.Gambar tu tak berapa clear,tapi sebenarnya nuar ada aje janggut dalam video klip tersohor itew.Cuba cek slow2(pause n play) terutama masa adegan mula2 tu,nanti korang nampaklah janggutnya.Yang ko tempek tu gambar dr tepi jadi memang tak berapa nampak janggutnya.Lagipun janggut anwar bukan lebat manapun.

    Yang aku dapat tahu,muka pelaku seks tu nampak betul clear masa scene last nanti,masa tu dia betul2 ngadap camera,kalau tak silap tengah pakai spender kahkahkah

    Suspen suspen,nantikan sambungannya di pt 2 pula nanti,tunggguuuu

    ReplyDelete
  16. Buat yang mengaku Anak Kg Pertama tu..

    Dengan ucapan.. kona jangan tak kona...

    Tak ada pencacai upahan UMNO yang nak pertikai artikel ni.. tapi hang yang mengaku bukan pencacai upahan UMNO bermati-matian mempertahankan hujah hang yang dangkal tu.. kenapa?

    Dulu hang mengaku hang Anak Kg Pertama yang keluar PKR.. tapi hang tak tau siapa yang pegang senarai nama ahli PKR Kg Pertama..

    Hang mengaku keluar PKR Kg Pertama.. tapi hang tak kenal siapa Setiausaha PKR JDM3..

    Nasihat aku buat hang.. jangan nak mengaku yang hang tu Ahli PKR yang dah keluar PKR baik bagi JDM3 mahupun N10 ataupun P044..

    Sudah-sudahlah nak memperbodohkan orang lain..

    Akhir kata dari aku.. Hang jilatlah balik semua fitnah yang tulis tentang Anwar pasal Video Lucah ni yang aku dah publish dalam blog ni..

    ReplyDelete
  17. Ni pula buat Anon 1:06 AM

    Sebenarnya apa lagi??? dah dalam video tu tak ada janggut macam mana pula nak boleh ada janggut?

    Kalau muka pelaku seks tu nampak betul clear masa scene last kenapa tak upload dalam You Tube??

    ReplyDelete
  18. Sekarang ini tidak keterlaluan kalau aku kata taktik bangang memfitnah Anwar dengan video bodoh sudah gagal. Apa yang aku sangsi adalah permainan iblis yang seterusnya di mana aku rasakan bahawa isu-isu ini sengaja dicipta bagi mengalihkan perhatian rakyat Malaysia daripada memberi tumpuan kepada isu-isu yang berskala besar seperti kenaikan harga minyak dan barang, ketidakstabilan ekonomi, ketidaktelusan pentadbiran, kegagalan pemerintah membaiki taraf hidup rakyat dan sebagainya. Jangan lupa bahawa lebih kurang pada masa yang sama atau hampir sama bila isu video bodoh ini meletup, harga RON97 telah "selamat" dinaikkan kepada RM2.70 dan pada masa yang sama terdapat beberapa barang bukan kawalan turut mengalami peningkatan harga. Itu dari segi ekonomi, bagaimana pula dengan isu PRN itu sendiri? Aku rasakan wujudnya ketirisan dalam PRN Sarawak tapi malangnya telah ditenggelamkan oleh isu-isu seperti isu video bodoh. Apa yang harus kita buat adalah sentiasa peka kepada semua isu yang masih belum selesai walaupun timbul isu-isu baru.Jangan sampai iblis merah memperdayakan kita.

    ReplyDelete
  19. anak kpg ptma,
    kah kah, kah,
    lawak gila ko,
    ku igt kn 3t je yg bangang,
    rupanya ada lagi 1t. ada msukkk ke bro bg sikit,

    ReplyDelete
  20. usah taksub dengan permainan dunia politik. mereka meperbodohkan rakyat mereka sendiri dengan ideologi-ideologi yang mereka bawak. semata-mata untuk mengejar kuasa dalam dunia. sedangkan mereka lupa yang berkuasa hanya pada tuhan. ini lah petanda dunia hampir kimat. dan nabi isa sudah pun standby menunggu masa untuk turun membetulkan kembali orang-orang islam yang sebok berperang bertelagah semasa sendiri. bodohkan sebenarnya kita ini orang melayu. maaf lah berkata begitu sebab kita sudah hampir berpecah belah disebabkan nafsu kita sendiri. pikirlah semula. bersatulah semula. kembali bersama. tiada yang kalah tiada yang menang pun kalau kita sama-sama berganding bahu dan membuang sifat hasat dengki dalam diri. malulah wehhh tengok bangsa sendiri tak hidup serupa manusia normal.

    ReplyDelete
  21. Adakah bilik dalam video clip itu bilik di Carcosa Seri Negara/Sri Carcosa? Cuba lihat senario dalam bilik di hotel berkenaan di sini

    http://www.journeymalaysia.com/cityklcarcosa.htm

    dan bandingkan dgn. bilik yg. ditunjukkan dalam clip tsb. (nampaknya spti. bilik hotel kelas ke 3 atau ke 4.) Nampaknya Dato 3T/konspirators tsb. lupa aspek ini.

    Agak2nya penyokong UMporNO sangka hotel Sri Carcosa tu hotel kokak je.

    ReplyDelete
  22. Jijah....jam Omega aku kau taruh mana Jaahh.....

    ReplyDelete
  23. syabas ASD.....tu yg depa nak RCI ....nak prolong.....dapat mileage utk PRU tak lama lagi. Padahal polis boleh boleh buat keputusan.......

    ReplyDelete
  24. Ini lah doa aku selepas solat

    'Ya Allah Yg Maha Merancang jadikan lah apa yg mereka racang dan fitnah ini sbg rancangan mu Ya Allah. Sesungguhnya hanya Engkau Yg Maha Mengetahui. Oleh itu permudahkan lagi spy Sdr ku Anwar Ibrahim selamt menjadi Perdana Menteri. Amin'

    ReplyDelete
  25. Kenapa nak marah? Kalau tak tahan kena komen jangan jadi blogger la kawan! Pi la buat kerja yang berfaedah sikit, lepas balik kerja. Aku dulu guna nama "Kawan hang kg pertama", sebab aku anak kg pertama dan soalan2 hang tu simpan aje,tiada guna pun info tu kalau simpan dalam otak!

    ReplyDelete
  26. Satu lagi perkara yang aku mushkil adalah samada benar orang ketiga dalam video tu Eskay.

    Dari gambar Eskay di internet nampaknya beliau berbadan fit. Tapi mamat dalam video tu yang pegang remote nampak sangat boroi.

    Tambah lagi dia ada pakai cincin berbatu besar. Aku tengok dalam press conference Eskay takda cincin pun. Pernah kah sesiapa tengok Eskay sebelum ni pakai cincin macam tu?

    ReplyDelete
  27. Org yg kena fitnah akan menang kemudian, org yg buat fitnah lepas ni satu - satu masuk dalam. Tak caya hampa tengok la...
    contoh dah ada, hampa cari sendiri la sapa depa tu????

    ReplyDelete
  28. Saudara ASD,

    Anak kpg pertama ni termasuk dalam puak haram jadah.

    woit....Kalau dah ada bukti kukuh heret ke Mahkamah. Apa dok ngaga lagi?

    Barua...tetap barua

    ReplyDelete
  29. Anak kpg pertama,
    kenapa cari dosa kering tak pasal2...kalau dah hang yakin sgt image kabur tu anwar..lantak hanglah tapi jangan dok jampuk dalam laman ni dengan tulisan2 bodoh hang tu. lebih baik aku rasa hang masuk laman GAP(gerakan anti pkr)dan tulis lah sebanyak yg hang mahu sebab mereka2 yg dok bagi komen disana semuanya 1)otak udang macam hang 2) tak takut hukum allah swt - bukan kah persatuan ulama malaysia dan mufti2 termasuk Perak dah kata penyebaran video tu HARAM..jadi ulasan untuk cuba menegakkan nya pun HARAM..tak faham2 ka? muslim jenis apa hang ni, mengaku muslim tapi tak faham islam? HARAM tu maksudnya buat berdosa, cubalah berjinak2 dengan masjid.. pi dengar tazkirah.

    ReplyDelete
  30. Nasihat untuk pecacai2 cybertrooper umno. Ulama Malaysia dah sepakat bahawa menyiarkan dan edaran video tu adalah HARAM...hukumnya berdosa...kalau faham betul2 komen untuk membenarkan video tu pun HARAM. Lu fikir2kan lah jangan dok ghairah sangat. pahala yg you kumpul belum cekup banyak untuk menampung dosa fitnah nie.

    ReplyDelete
  31. tak perlu melayan para pencacai umno..hati mereka dah hitam legam..mana tahu halal haram...percaya fitnah dari si munafik..dah terbukti tulisan thai..dan rumah urut thai dlm video tu..apa hal?? kata polis pegi kat hotel tu kat kl ? cakapla hotel mana?..kata ade 1 salinan je..tup-tup keluar kat youtube..kpm kata "mana saya tau, dia kata ini aje satu..dia simpan mana saya tau"..ni punya ketua polis ke penyangak? cakap macam budak tadika? bahlol.

    ReplyDelete
  32. Sekali lagi buat yang mengaku Anak Kg Pertama tu..

    Yang juga mengaku ahli PKR Kg Pertama yang keluar PKR tapi tak tahu siapa dia Setiausaha PKR Kg Pertama..

    Kalau soalan mudah pasal PKR Kg Pertama tupun hang tak boleh jawab.. sudah-sudahlah.. jangan nak menyamar kononnya sebagai ahli PKR yang keluar PKR..

    Orang kata.. jangan jadi HIPOKRIT dan dalam islam digelar sebagai MUNAFIK!

    ReplyDelete
  33. ASD,
    delete saja catatan geng anak haram jadah tu.lagi ASD dok layan depa,lagi seronok depa buat gila.puak anak haram yang baru kedarah ayak setan ni,memang perangai setan.
    lepas tu,berlindong pula atas nick name yang entah apa apa.

    ReplyDelete
  34. Ini baru appetizer.. Belum lucah lagi nih.. Kalau lucah takkan google nak lepaskan..

    ReplyDelete
  35. toksah layan anak sg pertama tuh.......hujah macam sekolah tadika....anak aku skolah rendah pun boleh fikr..........

    ReplyDelete
  36. aku nak kata nuar takut . nak kata bukan nuar pun takut. datuk T kata jam omega nuar ada padanya dan sudah serah pada polis. wan azizah kata jam omega nuar ada pada dia. tunjuk saja lah. tunjuk jangan tak tunjuk buktikan kebenaran. Allah bersama di pehak yang benar.

    ReplyDelete
  37. Jam tangan Omega tu boleh beli kat mana2 pun...petaling street lagi banyak..yg tak ori.nak cari DNA melalui daki atau peluh?? bukan susah sangat polis dah ada banyak sample DNA anwar. Sudahlah umno jangan dok buat fitnah.
    anon 9:24
    saya setuju.."nak kata anwar takut" sebab ulama Malaysia dah sepakat kata menyiarkan video tu HARAM lantas mempertahankan fitnah tu HARAM. Tapi bila you kata "nak kata bukan anwar pun takut" saya tak setuju... kerana asal usul bahan video ni dan cara menyiarkan nya tu dah HARAM.. jadi sebaiknya perlu di NAFIKAN kebenarannya.
    Saya tetap kata orang dalam vedio tu BUKAN Anwar. Mempercayai bahan fitnah yg haram ni.. boleh membawa kepada fasiq.

    ReplyDelete
  38. ADDITIONAL LIGHTING USED IN VIDEO

    - in order to get clear pictures you need good lighting
    - there are so many large shadows indicating secondary lighting was used to focus on the actors

    Why would Anway wnat to participate in this porn?

    ReplyDelete
  39. TO ASD:

    buat ASD kalau boleh nak mintak hang cari anak(haram) kg pertama.siar gambar dia tgk..aku nak cam elok2 muka dia..nak pie starlight kat dahi kepala dia..bodoh lebih dari kerbau tanah sangat ni pasepa.bagi jawapan ntah apa2..otak lebih dari org gila meroyan sampai tak leh terima hakikat.bodo berkarat mmg tak boleh diubat dah anak(haram) kg. pertama ni. hakk tuihhhh!!!!!!

    ReplyDelete
  40. nmpak sgt penyokong2 taksub anwar ni singkat pemikiran. ayat2 yg diorang pakai sungguh tak enak. anak haram la, haram jadah la. ckp pasal halal-haram, hukum syarak, tapi perkataan tak menggambarkan langsung.

    ReplyDelete
  41. utk anon 1120. sebenarnya apa yg u katakan itu adalah kebenarannya , itulah hasil Islam yg dibawa olek Pok Najis dan disemai subur oleh pengikut fanatik yg bodoh cam bendul

    ReplyDelete
  42. apa pun pe.cacai umno ni dok kata, skit pun aq x percaya. byk sgt yg bercanggah. 1. muka & bentuk badan memang mirip tapi tak serupa [dah ada reasonable doubt... dlm mahkamah (selain dari m'sia), kena buang kes je]! 2. kalau eskay tu dok ada dlm bilik tu, pasai apa dia tak telefon POLIS atau pencegah maksiat, haaa??? Kan senang dah boleh cekup terus & buat kes pasal dah ada bukti.. ni main tunjuk2 video kat reporter dulu. nampak sgt tembelangnya. 3. DSAI memang dok ada kes mahkamah, logik ke dia nak pi buat kerja tu tengah2 org dok perhati dia??? Plak tu 4. pi hotel sengket sgt..org mesti tau tu Anwar punya.. eskay pun pi hotel sengket jugak no! 5.kalau DSAI tu digambarkan sebagai gila seks, macam mana dia tahan duduk dlm jail dulu??? habih warden2 dia bantai?? takdak plak kes no? 6. kita tengok polis pun buat diam je; pdhal kalau 5 org berkumpul pun dah haram, tapi ni boleh tengok video seks/lucah.. bknke tu satu petanda 'something is wrong somewhere? 7.reporter Kim Quek ada tunjuk secara detail timing DSAI menjawab kat facebook & tweeter pd masa yg DSAI dituduh buat kerja tu. Direktor2 datuk T belajaq tak habih... buat kerja niat tak baik, memang Allah akan tunjukkan kebenarannya... lambat laun! Tambah plak rakyat dok berdoa setiap masa supaya dilaknat org yg memfitnah & buka aib seorang muslim lain. Yg kaki seks lain pandai plak sorok..yg kerjakan bdk bawah umur, pembantu rumah, artis... jadi menteri lagi, you! Itulah umno BOLEH!

    ReplyDelete
  43. ayuh semua ahli parti pas dan pkr marilah kita bermunanjat kepada allah agar membuktikan pendirin kita. marilah kita solat hajat dan baca yasin selama 40 malam berturut-turut dan mohon doa agar pelakun yang menyamar sebagai dsai itu dilaknat allah. takbir .....

    ReplyDelete
  44. penyokong2 umno/bn kalau pemimpin mereka kata batu walau pun benda itu kayu maka mereka tetap mengata batu.

    ReplyDelete
  45. penyokong2 umno/bn kalau pemimpin mereka kata batu walau pun benda itu kayu maka mereka tetap mengata batu.

    ReplyDelete
  46. alhamdulillah....smbahyang hajat ahli2 pas telah menampakkan hasil...kebenaran semakin hampir...anwar telah lari...
    mana jam omega...
    balaci2 pakatan tak pernah pakai jam omega kot...jam omega ori ada no pendaftarannya....mana anwar nak lari

    ReplyDelete
  47. Bukan umno bukan pkr bukan pas, tapi Melayu yang mengucap syahadah: Mari bersolat hajat...takkan maruah bangsa kita terletak antara dua peha....hapuskan yang batil tegakkan yang haq...bersatulah!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post