Utusan Perangkap UMNO?? kah..kah..kah..
Sebelum itu.. Ini pertanyaan buat Pemuda UMNO Pulau Pinang.. katanya korang memperjuangkan Bangsa Melayu.. Tetapi bagaimana korang akan dihormati dan diyakini boleh memperjuangkan nasib Bangsa Melayu jika korang sendiri dipimpin oleh seorang Anak Mamak piau (pure)?

Kemana menghilang Anak Melayu Pulau Pinang? Hinggakan terpaksa mengimport Anak Mamak untuk memimpin?


Lagi satu.. bukankah UMNO itu United Malays National Organisation? Atau sekarang sudah ditukar kepada United Mamak National Organisation??

Di bawah ialah berita yang menunjukkan betapa bijaknya Anak Mamak yang menjadi Ketua Pemuda UMNO Pulau Pinang ini..


'Kontroversi negara Kristian untuk perangkap Umno'

Seorang pemimpin Umno Pulau Pinang berkata kontroversi terbaru ekoran laporan Utusan Malaysia - yang mendakwa DAP dan sekumpulan pastor merancang untuk menubuhkan negara Kristian - adalah untuk memerangkap partinya.

Dan malangnya - keluh ketua Pemuda Umno Pulau Pinang, Shaik Hussein Mydin - partinya telah terjebak ke dalam perangkap tersebut.

Perangkap tersebut, dakwanya lagi, dibuat oleh pihak tertentu yang akan mendapat manfaat daripada kontroversi tersebut, untuk mencemarkan imej partinya.

Beliau bagaimanapun tidak menyatakan sama ada percaya atau tidak laporan tersebut yang telah mencetuskan kontroversi, dengan pelbagai pertubuhan membuat laporan polis terhadap DAP, pastor dan akhbar berkenaan.

Shaik Hussien berkata, laporan tersebut, yang berdasarkan kepada posting dalam dua blog pro-Umno, telah mengundang tuduhan bahawa Umno di belakangnya.

“Polis cekap dan bijak, mereka akan tahu tidak lama lagi siapakah di belakang tuduhan tersebut,” kepadanya kepada Malaysiakini.


Malaysiakini

5 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

 1. ni tentu dah kena kodem dengan mic.

  ReplyDelete
 2. ASD,

  Betui lah tu UMNO, M tu Melayu dia Mamak pun dia.

  ReplyDelete
 3. hahaha.... DNA sama ngan samyvellu pun ngaku melayu dan paling haprak mamak ni dia angkat oleh melayu utk memimpin melayu...hahaha...pekebende la melayu ni. dah pupus ke melayu kat tanah melayu ni hah

  ReplyDelete
 4. Tadi aku buka blog lain tengok gambar belanga ni juga. Hebat betul dia dapat promosi ye.

  ReplyDelete
 5. Adakah mamak itu melayu atau melayu itu mamak,waa dgr saja nama mamak,memang tak duduk,waa dah kena dal mamak sehingga 10kali masuk tempat termenung,apakebenda simamak masuk dlm dal cilaka punya mamak,jenis mamak ni semua kaki putar alam sedunia dia tahu untung saja pukiayam betullah mamak ni kalau mamak jadi melayu alamat melayu jati merempat kat PP,mamak ni jgn kasi muka alamat bagi betis minta pijak kepala,kalau boleh kita pupuskan spesis mcm ni......

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post