Video Seks : Siapa Rahim Thamby Chick? (Video Inside)

Video diakhir entry


Bekas Ketua Menteri Melaka yang terpalit dengan tuduhan merogol seorang pelajar sekolah dan dakwaan rasuah membabitkan 40 juta ringgit. Meskipun begitu beliau dlantik menjadi Pengerusi Risda.

Kita tahu Risda adalah agensi kepada pekebun kecil yang penting kepada ekonomi orang melayu. Hampir 1 juta peneroka dan keluarga menyertai rancangan rancangan tanah Risda.


Meskipun diberi jawatan sebegitu penting Rahim masih mahu sekali lagi merasakan kuasa politik yang terlepas dari genggamannya apabila terpalit dengan tuduhan rogol dan rasuah. Justeru beliau beisytihar untuk mendapatkan perhatian Perdana Menteri supaya diberi tempat untuk bertanding di Plihan Raya Umum akan datang.

Dan lebih penting diberi kedudukan dalam kerajaan pimpinan Najib. Kita tahu Najib dan Rahim, mempunyai satu persamaan, musuh politik utama mereka ialah Anwar.

Oleh itu jika Rahim boleh meyakinkan Najib bahawa beliau mempunyai sebuah video yang boleh mengenakan Anwar, sudah tentu, pada pandangan rahim, beliau akan mendapat ganjaran setimpal daripada Najib. Bagaimana pula dengan Eskay?

Beliau ahli perniagaan yang menubuhkan sebuah syarikat dan melantik senator shuib lazim menjadi penasihat syarikatnya. Matlamat syarikat ini mendapatkan kontrak membekalkan baja kepada Risda.

Kontrak ini ratusan juta ringgit. Justeru Eskay perlu membawa sesuatu hadiah kepada pengerusi Risda. Lantaran itu, video ini diwujudkan.


Lihat juga siapa Eskay di SINI

Keadilandaily

4 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

 1. mana dia nak pi , lari sana sini dia perlu bantuan kerajaan Malaysia jua,secara tak lansung rakyat Malaysia juga yang mana majoritinya penyokong pembangkang.

  ReplyDelete
 2. Orang Melaka, Pekida & Perkasa bolehlh dia tipu. Bodoh bangat klu percaya orang munafik ni punya cakap. Tanda-tanda ahli neraka dah ada tu. Jgn buat pasal sokong woo.. Silap² terjun sekali.

  ReplyDelete
 3. Orang dalam umno bn ni apa kira masuk neraka pada mereka no problem samada pak lebai uztaz ke atau ulama dlm umno ni kan kebal belaka janji ada habuan dunia, akhirat tolak tepi.

  ReplyDelete
 4. Bro 8:23, wa orang melaka pun xpernah menyokong dia bro.

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post