PANAS! Bank Negara Guna Konsultan Israel ?

Pentadbiran Najib dikatakan mengguna pakai Khidmat nasihat dari APCO yang mempunyai kaitan dengan Israel tau Yahudi dan beberapa hari yang lalu pula PERKASA membuat laporan Polis mendesak agar siasatan dibuat berikutan dakwaan oleh beberapa blog pro UMNO yang mengatakan Israel terlibat dalam pembangunan sistem komunikasi PDRM..

Pasal sistem komunikasi tu.. PERKASA atau blogger PRro UMNO tu dah ketinggalan keretapi pasal isu ini telah dibawa tahun lepas di SINI..

Dan kini.. Kakitangan Bank Negara pula mendakwa Bank Negara Malaysia menggunakan khidmat Israel cuma sedikit musykil ialah pengadu mendakwa Najib tidak tahu.. he..he..he.. mana mungkin Najib tidak tahu..





Salam sejahtera,

Kami kakitangan Bank Negara (BNM) ingin membuat aduan bahawasanya pihak pengurusan BNM telah menggunakan perkhidmatan penasihat syarikat USA yang menggunakan kepakaran Israel dalam bidang pengurusan-pengurusan sumber manusia.

Kami percaya khidmat syarikat yahudi Israel tersebut, iaitu Hay Group telah digunakan secara muslihat tanpa pengetahuan Perdana Menteri Malaysia, Dato Sri Najib Tun Abd Razak.

Syarikat Hay Group telah memecah-belahkan kakitangan BNM dengan mewujudkan kasta atau martabat manusia dengan menamakan sistem pekerja sebagai ‘strategik’ dan ‘operation’.

Seterusnya mereka telah memberi imbuhan gaji yang terlampau tinggi terhadap golongan yang mereka namakan strategik tanpa justifikasi yang munasabah. Sedangkan perkara ini tidak dilakukan dalam jabatan-jabatan kerajaan lain (juga badan-badan berkanun lain).

Lebih teruk dari itu, kami percaya bayaran imbuhan yang dibayar kepada Hay Group adalah sangat tinggi sehinggakan pihak Jabatan Audit Dalam pernah menimbulkan kes ini. Malangnya bagaikan ada suatu ‘tangan ghaib’ yang telah menutup kes ini untuk disembunyikan.

Hay Group telah meletakkan seorang stafnya sebagai pengarah di BNM untuk terus melakukan huru-hara. Penganiayaan demi penganiayaan dibuat kepada kakitangan BNM.

By: G

Aduan Rakyat.com

4 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

  1. Hanya golongan ulama mampu urus zakat dengan baik. baca selanjutnya di suarapakatanrakyat.com

    ReplyDelete
  2. salam
    ini lah untungnya menjadi rakyat malaysia yang mempunyai pemimpin politik yang serba bodoh,takda ugama dan iman serta penzina..juga dayus dan bacul..
    membuatkan boleh diperbodohkan dan dikotakkatikkan oleh orang lain..
    nape le masih ada lagi rakyat yang cukup bodoh dan jahil setia menyokong keturunan binatang ini memerintah lagi...

    ReplyDelete
  3. Lihat bertapa hancur dan hura-hara semua system di Malaysia angkara UMNOPORN yg pemimpin mereka bertuhankan Zionis.sekarang BNM plak guna khidmat puak yahudi ni,APCO pun tak settle lagi,SPR tak settle lagi,SPRM,Polis,Badan kehakiman,semua telah "dilacurkan" sehingga hanyir dan berlendir yg akan melarat sehingga ke lubang najis.Buka la mata hati wahai..penyokong2 UMNO oiii...berubahlah sebelum terlambat demi masa depan anak2 dan cucu cicit kita...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post