Malaysian Boy The Video

Petang tadi ketika memandu pulang ke rumah dari office aku terdengar DJ Radio Sinar mengatakan ada imej misteri yang telah secara tidak sengaja dirakam dalam Video clip Malaysian Boy ini... aku tengok tapi tak nampak pun.. cuba korang tengok, mana tahu korang boleh nampak..



Kalau tak nampak kita anggaplah sebagai promosi...

11 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

  1. ni mesti video yg dlm blogserius tu.

    ReplyDelete
  2. tak nampak pon?

    http://harapan-terbaru.blogspot.com/2011/09/misteri-peguam-anwar.html

    ReplyDelete
  3. cer tgk kat time 0:43 saat..pausekan klu boleh..insya-allah akn jmpe xsmpi pon sprh bdn org tp berpakaian putih..xtahulah betol ke x...

    ReplyDelete
  4. http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/apek/malaysianboyberhantu.jpg

    ReplyDelete
  5. Apa yang aku nampak adalah simbol seakan-akan lambang FREEMASON pada mural (lukisan dinding) di belakang para artis. Aku tak tahu sama ada disengajakan atau tidak. Pada akhir zaman ini, kita sebagai umat Islam kena berhati-hati tentang perkara ini sebab jangan sampai kita terperangkap dalam kawalan minda oleh ejen-ejen Dajjal laknatullah. Kawalan minda melalui media adalah satu senajata ampuh untuk melemahkan pegangan kita so berhati-hati lah.

    ReplyDelete
  6. Sehingga semalam, sekurang2nya ada 3 perkara ajaib telah berlaku:

    1) Ibrahim Perkasa melakukan satu perkara yang betul dalam seumur hidupnya dengan mengakui negara ini telah terjajah selama 400 tahun.
    2) Najib mengumumkan ISA dan beberapa undang2 yang opresif akan dimansuhkan DAN akan diganti dengan undang2 baru.
    3) Video Malaysian Boy yang lulus tayangannya yang mengandungi rakaman objek berwarna kuning dipikul dan diarak orang.

    Sedikit kebaikan dari kejahatan yang besar seperti hujan sehari dalam panas setahun.

    ReplyDelete
  7. Hantu pun terkinja-kinja sama.kena tanya sama datuk T, image tu real ke tidak.

    ReplyDelete
  8. Cuba perhatikan dari 0.30 hingga ke 0.33. Ada orang melintas tu kot

    ReplyDelete
  9. Anon 11:48 AM

    yg real adalah nuar hahaha

    ReplyDelete
  10. FMZam

    perkara ajaib yg berlaku terhadap kamu ialah kamu kini seorang hakim paling hebat dalam menilai org hahah

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post