Najib akui, Program BN Program Syok SendiriKUALA LUMPUR 17 Sept - Program 'Syok Sendiri' merupakan salah satu punca BN tidak mendapat sokongan daripada masyarakat akar umbi.


Pengerusi BN, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata dengan tegas, anggota parti itu sewajarnya sedar akan tindakan sedemikian yang menjadi salah satu punca parti komponen tersebut tewas pada PRU 12.

Najib juga menempelak tindakan sesetengah Pemimpin BN Negeri yang bersikap sedemikian yang hanya akan menipu diri sendiri sendiri. sekiranya melaporkan bahawa program yang diadakan itu merupakan satu kejayaan.

"Jangan hantar laporan, 300 orang berhimpun, berjaya. Siapa 300 orang itu? "Kalau 300 orang itu orang yang menentang kita, barulah berbaloi buat perhimpunan," katanya lagi dalam perhimpunan yang diadakan di Politeknik Sultan Abdul Aziz Shah.

Beliau turut menyebut mengenai satu program "Sirih Pulang Ke Gagang" yang akan dihadirinya selepas itu di kampus Universiti Teknologi Mara.

"Saya dengar banyak ribu nak masuk balik. Kalau betul, we are on the upward swing," katanya lagi.

Turut hadir di program itu ialah timbalan pengerusi BN Selangor, Datuk Seri Noh Omar serta pemimpin parti komponen lain termasuk Datuk Seri G Palanivel, M Kayveas dan Kohilan Pillay.

KL Pos

3 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

 1. ish3...pak najib bru sedar ke..kesian.......huhuhu..

  New entry: NTV7 Sabotaj Ucapan Najib?

  ReplyDelete
 2. bukan setengah pemimpim bn, malah beliau sendiri pu sama dan tahu.. menemplak diri sendiri...

  ReplyDelete
 3. Baru dia sedar selama ni dia kena tipu buta2 punya.. kalau majlis ada org dtg sampai puluhan ribu, tapi 9 ribu tu orang luar, masa pilihanraya tetap jg lingkup.. dah jd trend BN kalau buat majlis apa pun bas dari luar bukan main banyak, bebudak sekolah, cikgu2, pegawai2 kerajaan semua kena kerah.. akhirnya, mereka protes undi, sebb kadng2 mereka dipaksa dtg. kalau tak nnti dpt surat tunjuk sebab. yg dah plan berbulan2 nk pg bercuti pun terpaksa cancell..
  Kepada BN teruskan usaha anda, kerah dan paksalah pegawai2 kerajaan semahunya..

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post