PANAS!! Chegu Bard kata dia tahu milik siapa DNA ketiga itu..

Semalam ketika membaca satu laporang dari TV Selangor tentang perbicaraan tuduhan liwat yang sedang berjalan di Mahkamah sekarang ini, timbul satu pertanyaan tentang DNA yang ditemui dalam rectum Saiful.

Kerana berdasarkan laporan Seah dan Nor Aidora, DNA pada rektum atas Saiful menunjukkan terdapat tiga profil iaitu pra-dominan "lelaki Y" dan pra-dominan Saiful.


DNA "lelaki Y" dikatakan sebagai DNA Anwar oleh pencacai UMNO manakala DNA kedua pula ialah DNA Saiful.. DNA ketiga pula milik siapa?

Sebahagian berita..

Ram yang menyoal Konsultan Molekular Genetesis itu sebentar tadi memberi tumpuan terhadap sampel DNA yang diambil di bahagian rektum atas Saiful dan DNA yang diperolehi daripada tuala muka 'Good Morning' ketika Anwar ditahan semalaman di lokap Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Kuala Lumpur.

Berdasarkan laporan Seah dan Nor Aidora, DNA pada rektum atas Saiful menunjukkan terdapat tiga profil iaitu pra-dominan "lelaki Y" dan pra-dominan Saiful.

Manakala profil terakhir yang diperolehi daripada rektum bawah Saiful menunjukkan bacaan tidak meyakinkan.

Justeru pakar dari Australia itu mendakwa Seah dan Nor Aidora telah diabaikan penemuan yang mencadangkan kehadiran sampel DNA ketiga pada ujian tersebut.

Nor Aidora sebelum ini memberi keterangan kepada mahkamah bahawa DNA "lelaki Y" adalah sepadan dengan profil DNA yang ditemui pada tuala muka tersebut.

"Kedua-dua mereka (Seah dan Nor Aidora) tidak menawarkan apa-apa penjelasan tentang mengapa ujian lanjut tidak dilakukan. Bukti itu tidak memberitahu kita ia datang dari sperma atau air liur," ujar Brian lagi.


Milik siapakah DNA ketiga itu.. mengapakah ianya dikatakan tidak menunjukkan bacaan yang menyakinkan.. sedangkan mereka begitu yakin dengan DNA ‘Lelaki Y’ dan juga DNA Saiful..

Adakah ianya milik VVIP UMNO? maka ia perlu dikatakan tidak menyakinkan... Aku tak tahu… sebab itu aku tertanya-tanya..

Orang kata Chegu Bard dan Edyes tahu milik siapa DNA ketiga itu.. cuba korang lihat di blog Edyes di SINI

15 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

  1. Orang yang paling tahu bahawa suatu fitnah itu adalah fitnah adalah pembuat fitnah itu sendiri.

    ReplyDelete
  2. Dua org lagi pakar DNA akan keluar..ia ialah Cikgu Bard dan Edyes sebab yg import dah nak kantoi.....hangpa tunggu mahkamah jemput le dulu...jangan dok jaja dan ceramah2 pulak..sebab hakim liwat ii tak ada turun ceramah hangpa....kuah..kuah..kuah..(gelak itik nila)

    ReplyDelete
  3. AKP,

    Kau dah jadi itik nila pulak ke? Terima ajelah qada dan kadar Allah SWT.

    ReplyDelete
  4. AKP lg bangang kerbau..AKP lg bangang kerbau

    ReplyDelete
  5. salam tuan..percayalah kemudaratan dan kebahgian tuan xda kena mengena dgn tokoh2 kerajaan atau pembangkang yg tuan gembar gemburkan..allah taala jualah yg berkuasa atas TIAP2 sesuatu..HANYASANYA ALLAH TAALA..salam n walahuaklam tuan..

    ReplyDelete
  6. hahaha klu akp jadi itik nila FMZam ttp jd tn hAkim gonjol

    ReplyDelete
  7. Buat hukum Allah tiada cerita merepek dalam makamah kafir ini.kome tak mengata aku,aku tak mengata kome.

    ReplyDelete
  8. klu chegu bardngang tau dna ke3 milik siapa ada kemungkinan chegu bardngang setuju dnaY milik jejaka idaman dia tu hehehe

    ReplyDelete
  9. Banyak pulak badut-badut AKP aka UMPorno berhujah.. tapi bangang hujahnya.. apa2 ajelah AKP, PenganutPas dan macai UMPORNO.. semua tahu hujah hang bangang!

    ReplyDelete
  10. Kalau pakar dna tempatan tak boleh pakai, hakim tak boleh pakai polis tak boleh pakai.....nampaknya chegubard lagi tak boleh pakai...!!

    kehkehkeh...

    ReplyDelete
  11. rakab
    pakar dna tempatan asalnya bijak sampai dpt phd, tapi bila kelabu mata nampak duit najib hulur...depa sudah jadi bodoh memegang watak pecacai suruhan.
    Dr Seah @ sial dlm statement dia kata lab dia menepati standard, bila suruh tunjuk cert ISO17025 dia kata taka ada. pendakwa pun tak boleh pakai Yusoff kata dr sial refer kat ISO9000.
    kah..kah..kah.., oooi umno! budak lab assistant pun tahu kalau bercakap pasal Lab standard kena ikut ISO17025, takan dr sial tu tak tahu kot. Kalau tak ada ISO17025 semua kerja di lab tu hanya laku utk najib saja bukan standarad antarabangsa...jadi tak boleh diguna di mahkamah!
    Toya punya rakab!

    ReplyDelete
  12. non 3.36,

    tak boleh ler kau tengok nama aku nih terpampang!....kau nak maaaghrah aje!!

    kuat betul saka kau nih!
    kehkehkeh...

    ReplyDelete
  13. toya punya rakab! toya punya rakab! pi lah peluk bini gedebok hang tu...jangan dok sibuk disini.

    ReplyDelete
  14. ISO ker ISA ker . Mc D kangaroo dah tak leh sanggah dah . Air mani anwar dalam rektum saiful . Masuk penjaralah orang tua gila seks tu.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post