Video : Mat Sabu menjawab Fitnah Media UMNO (Parts 1 & 2)




3 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

  1. aku kerap jugak lah pegi ceramah mat sabu dulu . aku tau sangat perangai dan style mat sabu untuk menarik perhatian crowd . dalam ceramah tu mat sabu sebenarnya nak tarik perhatian crowd . mat sabu nak cakap cerita bukit kepong jains samsudin tu bukan 100% betul pun . jains orang umno. biasalah crowd kena ditarbiyah bahawa orang umno semuanya kuat menipu. tu jer point mat sabu . dia pun tak sangka isu ini akan jadi besar ni . tapi baguslah bagi dia .

    ReplyDelete
  2. "Orang umno kuat menipu"......betul! betul! betul!
    Ingat tipu teringat umno...ingat umno teringat tipu.
    Pergi jahanamlah dengan umno.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post