Isu Fidlot : Ada Blogger yang telah dibayar untuk pertahankan Shahrizat?



Hari ini isu National Feedlot Centre (NFC) semakin heboh diperkatakan. PKR telah menjadikan isu ini sebagai senjata untuk menyerang kepimpinan UMNO apatah isu ini melibatkan keluarga kepada Ketua Wanita UMNO, Datuk Seri Shahrizat Jalil.


Daripada maklumat yang kami perolehi, "wanita pertama" negara, Datin "Hajjah" Rosmah Mansor memberi "blessing" kepada Shahrizat dalam isu National Feedlot Center (NFC). Benarkah Datuk Seri Najib juga tahu tentang ini akan tetapi mendiamkan diri kerana ini adalah "habuan" kepada Shahrizat sebagai Ketua Wanita UMNO dan kesetiaannya kepada beliau dan isterinya?

Di dalam usaha untuk menyelamatkan Shahrizat, berberapa laman web dan blogger telah mendapat arahan "berbayar" untuk memastikan serangan terhadap Ketua Wanita UMNO itu dapat ditangkis. Di antara blogger yang mendapat arahan ini adalah Papagomo dan Parpukari. Lihatlah bagaimana mereka bermati-matian menyelamatkan Shahrizat dalam blog mereka.

Sementara itu, kami juga menerima maklumat tentang pergerakan menentang Najib di dalam UMNO. Habuan telah mula turun agar blogger-blogger elit dalam UMNO mula menyerang Najib. Blogger-blogger seperti Another Brick In The Wall dan Bigdogdotcom bakal menyerang Najib dengan lebih dahsyat tidak lama lagi.

Apakah yang bakal berlaku kepada UMNO sebagai parti Melayu terbesar di Malaysia?


Sumber : Selamatkan UMNO

4 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

  1. hahaha...abis dah melayu dlm umno ye. dr zaman kesultanan melaka sampai skang melayu kena auta dek geng2 perasan melayu nih...hahaha...patut le melayu x maju2. hahaha...lahai bodohnya melayu umno

    ReplyDelete
  2. Mana rakab, ppas, anak kg pertama? Si mamak ni lupa byar gaji agaknya. Patut mereka2 ni tak buat kerja lagi..Cepat2 komen dan spin apa2 yg patut.

    ReplyDelete
  3. drp ikut melayu totok macam n.ajis & anuwar bek aku mati dlm islam sejati hihihihi

    ReplyDelete
  4. anon 12.30..

    hang lupa nak masukkan nama najis dengan bik mama and de geng..heee.. atau hang jenis penyokong bee end kot?!!! heee

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post