Semalam secara rasminya pasukan Harimau Muda Malaysia yang telah dilatih oleh Ong Kim Swee (gambar atas) telah menundukkan Pasukan Indonesia dalam perlawanan akhir Bola Sepak Sukan SEA 2011 sekaligus meranapkan ego para penyokong Indonesia.
Sebelum perlawanan lagi lagi, telah banyak provokasi yang ditimbulkan oleh penyokong Indonesia hingga menyebabkan pemain Malaysia terpaksa diangkut dengan Barracuda.
Hari ni,lagi sekali penyokong Indonesia menunjukkan rasa tidak hormat pada Malaysia.. atau boleh juga dianggap tidak punya semangat kesukanan..
Oleh kerana tidak dapat menerima hakikat bahawa mereka telah kalah semalam.. Gambar Ong Kim Swee diedit jadi macam kat bawah ni..
Sebelum perlawanan lagi lagi, telah banyak provokasi yang ditimbulkan oleh penyokong Indonesia hingga menyebabkan pemain Malaysia terpaksa diangkut dengan Barracuda.
Hari ni,lagi sekali penyokong Indonesia menunjukkan rasa tidak hormat pada Malaysia.. atau boleh juga dianggap tidak punya semangat kesukanan..
Oleh kerana tidak dapat menerima hakikat bahawa mereka telah kalah semalam.. Gambar Ong Kim Swee diedit jadi macam kat bawah ni..
takpa Ong Kim Swee adalah kafir dan biarlah dia kena asalkan melayu ok.
ReplyDeletebukan satu benda mudah nak terima kekalahan..
ReplyDeleteKerana Bolasepak, warga Islam serumpun di Asiia Tenggara saling benci membenci. Siapa yang bertepuk tangan dalam hal ni ?
ReplyDeleteanjing kafir pakatan 9.14, menyamar lagi...
ReplyDeletehahahahaaaa....dah terdesak pakatan kafir ni..
tau takut ngan aku,..
hahahaaaaa..
Gejolak perasaan penyokong Indon sama laa dengan penyokong pakatan..
ReplyDeletecemas, resah, panik,..terlalu tertekan kerana kehebatan Umno dan harimau muda yang semakin memuncak !!!
hahahahaaaaaa...
Mentaliti murahan timbul lagi [rakab]dengan komen bodohnya. Rasanya rakab tak layak baca blog ini kerana taraf IQnya terlalu rendah. Layaknya diletakkan digolongan anak yang baru mengenal huruf yang suka membaca dan menulis. Menonjolnya level murahan seperti rakab membuatkan orang lebih bersikap tunggu dan lihat.
ReplyDeletemenyamar ke tak menyamar ke janji kalau dah nama RAKAB semuanya anjing belaan rosmah kahkahkahkah
ReplyDeleterakab (versi pecacai UMNO yahudi) - mmg kami akui kehebatan UMNO dalam
ReplyDelete1. Merompak wang rakyat
2. mencetus isu perkauman dan agama
3. kroni didahulukan rakyat terus diperbodohkan
4. mereka fitnah demi kelangsungan politik kotor
5. memanipulasi sistem kehakiman (aku yakin sharizat si lembu tidak akan dikenakan apa2 tindakan)
6. Lagak samseng seakan negara ini bapak dia punya.
7. cium keris ngaku pejuang nasib melayu walhal merekalah paling byk merompak keistimewaan melayu (saham 52 billion mana rakab? nt ko tya kak mah)
8. paling byk gelapkan wang ke luar negara.
9. memperkudakan media yg kebanyakkannya GLC (igt GLC ini adalah hasil wang rakyat) untuk menindas semula rakyat dan pesong drp isu lebih penting.
10. sentiasa menipu untuk menang dalam pilihanraya.
dan tak perlu aku sambung sbb aku rasa kwn2 lain mgkn boleh tmbah.
hahahahaaaaaaaaa....sukanya hati aku,....hahahahaaaaa
ReplyDeleteAnjing-anjing pakatan ternyata cukup tertekan dengan peranan aku kat sini !!
maki laa, menyamar laa...aku pedulik apa !!
misi aku BERJAYA !!!
hahahahaaaaa...
Tok Had,
ReplyDeletetakkan hang nak puji aku pulak..
aku pro Umno yang sah, hang pulak pakatan harammmm,...tentu ler hang kutuk aku..
aku pedulik apa...
hahaha
non 9.37,
ReplyDeleteItu semua fitnah lama,..hang putaq semula....
reject....
tp umno lah yg akan menguna warga indon pd hari mengundi pru 13.
ReplyDeletemmg umngok mcm harimau yg hanya mengaum .. tp gigi tak de. ngongak!
kpd pendokong umporno ketahui lah bahawa pada pru -13 parti umporno akan lenyap dari bumi malaysia kah kah kah kah
ReplyDeletekau jangan mimpi laa nak menang PRU13 nanti,...2008 dah jadi sejarah..
ReplyDeletePengundi dah kembali menyokong BN !!
Lapan PRK yang terakhir dan PRN Sarawak menjadi bukti..
Lagi pun dulu orang marah dengan PakLah serta harga ninyak naik tinggi mendadak !!
sekarang semua tu dah tak ada..
HIDUP BN
Jangan layan si rakab ni...
ReplyDeleteKita jd professional je..
rakab tu serupa penyokong Indonesia je yang suka provokasi
Memang die gaya penyokong umno sejati..
hahaha
jgn dok kutuk indonla..sama2 melayu kita pun gaduh pasal politik.. bodoh..mana2 pun sama bn sama pkr pun sama..kita melayu gaduh d.a.p seronok..bodoh2..
ReplyDeletepenyokong2 lembu fidlot macam rakab ni kalau kita jumpa dlm blog, semua sama saja bahasanya dan mentaliti mereka yg sangat rendah seperti tahi lembu fidlot.
ReplyDeleteini adalah kerana umno telah merosakkan sel2 otak penyokong mereka dengan mengajarakan zikir liwat liwat liwat sex sex sex lucah lucah lucah.
mereka ini berwirid semua tu sebelum tidor setiap hari.
kerana itu otak mereka sudah tidak ada lagi hujah dan fakta ilmiah. sudah dipenuhi tahi lembu.
itulah hasil perjuangan umno utk org melayu.
UMNO MENGLEMBUKAN ORG MELAYU.
Post a Comment
Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...
Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!