
Cek yang tertera di atas adalah sekeping cek yang dikatakan telah dibayar oleh syarikat milik AJK UMNO Bahagian Pasir Gudang, Dato’ Yahya Abd Jalil, Advance Maintenance Precision Management Sdn Bhd (AMPMSB) kepada penama yang tertera di dalam cek itu.
Jumlahnya sememangnya amat besar bagi kita rakyat marhaen ini, namun dengan jumlah RM300,000.00 itu ianya masih tidak cukup untuk membayar 10% wang pendahuluan bagi membeli sebuah kondominium seperti yang telah dibeli oleh keluarga Shahrizat seperti di SINI ataupun di SINI.
Namun begitu ianya adalah mencukupi untuk membeli secara tunai sebuah kereta seperti di bawah ini..
Atau untuk membeli secara tunai sebuah kereta seperti di bawah ini..
Tetapi tidak mencukupi untuk membeli secara tunai sebuah kereta seperti di bawah ini.

Dan ianya juga adalah tidak mencukupi untuk membeli secara tunai lain-lain kereta yang boleh dilihat di SINI
Kalau korang nak tahu siapa sebenarnya penama didalam Cek tersebut dan ingin mengetahui dari parti manakah beliau samada PKR, PAS , DAP atau parti yang giat memperjuangkan nasib melayu iaitu UMNO.. silalah lihat di SINI.
Bagai lagu dan irama...pemimpin umno dan rasuah berpisah tiada.
ReplyDeleteUMNO YG KAKI KEBAS DAN KAKI SELEWENG DUIT RAKYAT SERTA JUARA PUTAR BELIT HUKUM TUHAN..
ReplyDeleteTunggulah azab ALLAH....
Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ReplyDeleteBerita Terkini..untuk ASD & Lain2...Hari ini seluruh bangunan Gerbang Perdana telah di serbu BPR. Pls confirm this.
ReplyDeletementeri yang jaga agama islam pun tak amanah inikan lagi sijahil ni. Rembatlah selagi boleh. Akhirat nanti boelh cerita.
ReplyDeletePost a Comment
Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...
Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!