PANAS!! Gambar Anwar Bersama Wanita Di Dalam Hotel mula disebar..Berkatalah Ummi Hafilda yang cuba menumpang glamour ketika sidang Media Nallakaruppan, beliau mempunyai bukti bergambar yang dapat membuktikan Anwar menjalinkan hubungan sulit dengan isteri Azmin, Shamsidar Taharin.


Beliau mendakwa, gambar yang dirakam pada 30 Jun 1997 itu menunjukkan Anwar masuk ke Tivoli Villa bersama Shamsidar selepas menaiki kereta yang dipandu oleh Nallakaruppan.

Jika gambar yang menunjukkan Anwar masuk ke Tivoli Villa bersama Shamsidar selepas menaiki kereta yang dipandu oleh Nallakaruppan dikatakan bukti Anwar menjalinkan hubungan sulit dengan isteri Azmin aku pasti gambar yang disiarkan diakhir entry ini sudah pasti lebih teruk lagi.

Ini kerana gambar-gambar yang dirakam secara kandid ini menunjukkan Anwar Ibrahim bersama wanita di dalam Hotel Holiday Villa, Alor Setar, Kedah..

Sebelum itu korang baca laporan dari Lidah Rasmi UMNO ini dulu..

KUALA LUMPUR 24 Mac - Ahli perniagaan, Ummi Hafilda Ali hari ini mengisytihar 'perang nuklear' terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim apabila mendakwa akan mendedahkan lebih banyak aktiviti tidak bermoral membabitkan Ketua Pembangkang itu.

"Bagi saya misi perang nuklear sudah bermula, lebih banyak pendedahan akan saya letuskan menjelang Pilihan Raya Umum Ke-13 nanti.

"Pendedahan ini akan membuatkan Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali dan Anwar lari tak cukup tanah," katanya pada sidang akhbar bersama Datuk S. Nallakaruppan di sini hari ini.

Ummi Hafilda berkata, beliau kini hanya menunggu masa dan saat yang sesuai untuk mendedahkan bukti-bukti yang boleh mengaitkan Anwar dengan kegiatan biseksual.

"Saya tidak mahu dedahkan sekarang kerana mahu tunggu bila pilihan raya diumumkan, dalam tempoh itu saya akan tembak habis-habisan.

"Saya, Ezam dan Anuar akan bersama-sama mendedahkan salah laku Anwar. Sebab itu hari ini kami bersama bagi menyatakan sokongan kepada Nallakaruppan," katanya.

Sebagai 'permulaan' perang, Ummi Hafilda hari ini mendakwa beliau mempunyai bukti bergambar yang dapat membuktikan Anwar menjalinkan hubungan sulit dengan isteri Azmin, Shamsidar Taharin.

Beliau mendakwa, gambar yang dirakam pada 30 Jun 1997 itu menunjukkan Anwar masuk ke Tivoli Villa bersama Shamsidar selepas menaiki kereta yang dipandu oleh Nallakaruppan.

"Kita harap Anwar saman saya, Senator Mohamad Ezam Mohd. Nor dan Anuar Shaari supaya lebih banyak pendedahan dapat dilakukan," katanya - Lidah Rasmi UMNO


Berikut adalah gambar-gambar Anwar bersama Wanita di dalam hotel seperti yang dimaksudkan..


Hotel tempat gambar dirakam


Tiga orang wanita yang bergambar bersama DSAI diatas adalah Rakyat Singapura yang hadir ke Alor Setar bagi menyaksikan perlawanan bolasepak antara Singapura dan Kedah suatu ketika lalu..


Kah..kah..kah.. Anwar Bersama Wanita di Dalam Hotel lah tu kannn???

Adakah lagi manusia bengong yang akan mempercayai cerita rekaan Ummi Hafilda itu? Bila kecoh pasal video seks lelaki yang dituduh sebagai Anwar, Ummi Hafilda kata dia ada lebih banya video dan akan didedahkan..

Videopun dia tak dedahkan lagi.. ni dia kata ada bukti Anwar menjalinkan hubungan sulit dengan Shamsidar pulak..

Hmm.. semoga Ummi Hafilda disambar petir ketika melemparkan fitnah terhadap DSAI dan Shamsidar diatas pentas hendaknya..


Inipun gambar Anwar bersama wanita juga.. Nallakarupan kelihatan di belakang.. he..he..

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post