Bila pulak Azmin Ali kata nak bersumpah laknat ni?


Sebuah petubuhan bukan kerajaan, Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (Tibai) kesal dengan Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali yang tidak hadir untuk sumpah laknat di Masjid Negara bagi membersihkan namanya yang dikaitkan dengan gambar pemimpin pembangkang miripnya bersama seorang wanita.

Nama pertubuhan  Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim tapi apa hal kisah Azmin Ali pun diaorang nak sibuk..

Apa Zahid Mat Arip ni ingat Azmin Ali tu serupa perangainya dengan Najib atau Saiful ke? yang sanggup bersumpah dalam Masjid?

Kalau semua orang boleh sekadar bersumpah dalam Masjid saja untuk menafikan apa yang dia dah buat.. tak perlulah kita ada Mahkamah..

Yang menyebarkan fitnah itu pencacai UMNO.. yang paksa Azmin Ali bersumpah juga Pencacai UMNO..

Apakejadahnya Azmin Ali nak kena bersumpah depan TIBAI? Siapa TIBAI tu? Pesuruhjaya sumpah ke atau Pesuruhjaya Sampah?

Kalau Zahid Md Arip kata dia kesal sebab Azmin tak hadir untuk bersumpah laknat di Masjid.. bila pula Azmin ada bagi jawapan mengatakan beliau akan hadir untuk sumpah laknat tu?

Sebut pasal sumpah ni... siapa tahu dimana Saiful sekarang ni? ada sesiapa tahu? dengar cerita semakin menarik kisah hidup dia sekarang ni...

Kalau sesiapa yang ada maklumat tu tolong e-mail kat aku ya.. kalau boleh detail sikit, terutama dari yang berada di Johor tu..

***************************************

Klip seks: Tibai kesal Azmin enggan sumpah laknat

KUALA LUMPUR - Sebuah petubuhan bukan kerajaan, Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (Tibai) kesal dengan Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali yang tidak hadir untuk sumpah laknat di Masjid Negara bagi membersihkan namanya yang dikaitkan dengan gambar pemimpin pembangkang miripnya bersama seorang wanita.

Mursyidul Am Tibai, Muhammad Zahid Md Arip berkata, Azmin seharusnya menyahut cabaran Tibai untuk membersihkan namanya daripada fitnah dengan membuat sumpah laknat hari ini bagi menjaga maruah diri dan keluarganya.

"Malangnya Azmin tidak hadir. Azmin kini dilanda sindrom dayus seksual," katanya kepada pemberita selepas solat Jumaat di Masjid Negara, di sini

Baru-baru ini, gambar seorang lelaki mirip pemimpin pembangkang terbabit dalam aksi panas bersama seorang wanita tersiar di akhbar serta beberapa laman blog, dan kini tersebar luas di Internet.

Muhammad Zahid berkata beliau berasa hampa dengan tindakan Azmin yang tidak mahu membuat sumpah laknat dan Tibai akan terus mencabar Azmin dan mendesak pemimpin itu berbuat demikian.

Beliau juga menjemput Azmin untuk hadir pada program jelajah Tibai pada 10 Mei ini yang akan diadakan di Pinggiran Batu Caves, Gombak. - Bernama


Azmin tak muncul

KUALA LUMPUR: Kegagalan Timbalan Presiden PKR, Mohamed Azmin Ali hadir ke Masjid Negara, semalam bagi membuat pengakuan sumpah menafikan gambar lelaki beraksi panas yang tersiar dalam laman blog dan akhbar bukan dirinya, dianggap sebagai dayus dan bacul.

Mursyidul Am, Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (Tibai), Zahid Mat Arip berkata, dia mencabar Mohamed Azmin secara terbuka untuk membuat pengakuan sumpah menafikan gambar lelaki itu adalah dirinya bagi membersihkan maruah keluarga termasuk isteri dan anaknya.

“Cabaran itu dibuat secara terbuka dan saya pasti dia tahu mengenai perkara ini yang dirancang dibuat di sini (Masjid Negara) selepas menunaikan solat Jumaat,” katanya.

Katanya, mereka kecewa dan kesal dengan tindakan Mohamed Azmin yang tidak hadir untuk membersihkan dirinya sedangkan Masjid Negara itu adalah tempat sama bagi pembangkang untuk berkumpul mengadakan perhimpunan Bersih lalu.

“Saya hairan dan terkejut kenapa dia tidak hadir sedangkan dia sepatutnya membersihkan tuduhan dan tohmahan itu jika benar lelaki itu bukan dirinya,” katanya ketika ditemui di Masjid Negara, semalam - myMetro

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post