Skandal terbaru Anwar?


Ni fitnah terbaru dari TIBAI @ CIBAI ni.. Kononnya salah sorang dari ahlinya punya bukti kukuh Anwar minta gambar bogel seorang Mahasiswa IPTA.

Kononnya lagi.. Anwar tidak pernah mengenali lelaki berusia 20-an itu, malah, tidak juga mempunyai sebarang urusan berkaitan pekerjaan mahupun kekeluargaan, sebaliknya, sekadar mengenalinya menerusi laman sosial.

Ha..ha..ha.. kalau dah ada bukti kukuh kenapa nak dilaporkan kepada Utusan Malaysia, laporlah pada Polis.. kan gangguan sexual tu..

Pasti Polis dengan segera akan menyiasat.. maklumlah nama yang dikaitkan pun nama Anwar Ibrahim, yang menyiasat kalau boleh sabitkan kes mungkin akan dinaikkan pangkat..

Berbalik kepada NGOk TIBAI itu.. sungguh memalukan sebuah NGOk yang menggunakan perkataan Mursyidul Am, Majlis Syura dan lain-lain lagi.. tapi agenda yang dibawa hanya mengenai sex.

Macam Haram Jadah!!

Skandal terbaru Anwar?

KUALA LUMPUR 19 Mei - Kelab Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI) mahu Datuk Seri Anwar Ibrahim menjawab apakah hubungan beliau dengan seorang bekas pelajar institusi pengajian tinggi awam (IPTA) sehingga dipercayai meminta pelajar lelaki itu mengirimkan 'gambar luar biasa' kepadanya.

Ahli Majlis Syura TIBAI, Abdul Ghani Haron yang mendedahkan perkara itu berkata, gambar dimaksudkan Ketua Pembangkang berkenaan adalah gambar lelaki itu tanpa berpakaian.

Berdasarkan maklumat kukuh yang didapati, katanya, Anwar tidak pernah mengenali lelaki berusia 20-an itu, malah, tidak juga mempunyai sebarang urusan berkaitan pekerjaan mahupun kekeluargaan, sebaliknya, sekadar mengenalinya menerusi laman sosial.

"Justeru, apakah tujuan beliau meminta gambar seperti itu? Mungkin hanya Anwar yang tahu kerana tanpa segan-silu beliau meminta lelaki itu mengirimkan gambar tidak pakai baju dan meminta supaya bekas pelajar universiti itu jangan segan-segan dengannya - Lidah Rasmi UMNO

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post