Bekas-bekas Isteri dan mangsa-mangsa kerakusan nafsu Presiden Senaman Punggung akan buat sidang Media?


Ada sumber yang mengatakan Presiden Veteran Tentera Melayu, yang dikenali sebagai Ali Tinju semasa perkhidmatannya dalam Angkatan Tentera Malaysia hanyalah seorang berpangkat prebet, No. Tenteranya pula ialah 1085628.

Pada awal penglibatannya dalam usaha menarik perhatian ramai, Prebet Ali Tinju telah memalukan bansa Melayu dengan mengadakan senaman punggung di hadapan rumah Ambiga oleh itu beliau menjadi sasaran serangan oleh Blogger Pro PR.

Setelah selesai agenda memalukan bangsa itu, Prebet Ali Tinju telah telah menuntut beberapa imbuhan dari Menteri Pertahanan sebagai upah, antara yang dituntut olehnya ialah tanah dan berbagai lagi.

Malangnya tuntutannya tidak dilayan oleh Zahid Hamidi.

Berang kerana tuntutannya tidak dilayan oleh Menteri Pertahanan, Prebet Ali Tinju nekad mahu mengadakan senaman punggung di hadapan MINDEF pula.

Tetapi dibatalkan setelah menerima SMS berbentuk ugutan dari isteri Zahid Hamidi katanya... Zahid Hamidi menafikan SMS tersebut sebagai satu ugutan..

Zahid Hamidi juga menafikan kenyataan Prebet Ali Tinju bahawa beliau telah menerima 16 SMS dari isteri Zahid, kata Zahid hanya satu SMS sahaja yang dihantar oleh isterinya.

Tindakan Prebet Ali Tinju menyerang Zahid Hamidi mendapat reaksi Blogger Pro UMNO/BN pula, siapa sebenarnya Prebet Ali Tinju mula didedahkan mereka..

Antara Blog yang mendedahkan siapa Prebet Ali Tinju ini ialah Blog Askar Setia ( Askar sepatutnya setia kepada Raja dan Negara Bro... bukan kepada UMNO/BN..)

Berikut adalah antara pendedahannya...22 Jun 2012, Prebet Ali Tinju telah melakukan press conference di restoren mamak di Tasik Permaisuri Cheras yang nyata telah menganggu ramai pelanggan yang ingin menjamu juadah selepas solat Jumaat. Mana tidaknya, saya dimaklumkan hampir segenap inci ruangan belakang restoran mamak tersebut menjadi tempat 'bertinju' si Prebet Ali Tinju dengan microfon dan wartawan dan konco-konconya yang jelas mengharapkan satu tumbukan Knock Out dari Prebet Ali Tinju.

Ahhh... bukan itu yang saya mahu jelaskan kepada pembaca. Kerumitan suasana yang berlaku biarlah Prebet Ali Tinju selesaikan dengan taukey restoren mamak tersebut. Memang itulah kelas Prebet Ali Tinju.. Jadi HERO KUTUK ORANG di restoran mamak...arghh.. Kelakuan golongan kelas ketiga!

Kah kah kah..Fuhh....seram bulu tengkuk aku ni.. Sambil mendapat laungan semangat daripada kira-kira 20 lebih orang ahli PVTM satu Malaysia yang hadir (tidak seperti ribuan ahli seperti didakwa), laporan blog banyak memperkatakan bahawa Prebet Ali Tinju MENUNTUT HAK termasuk –tuntutan-tuntutan dalam memorandum untuk Menteri Pertahanan.

Tetapi, sebelum sebarang hak dituntut,apa kata saya cadangkan untuk kepada bekas-bekas isteri Prebet Ali Tinju dan perempuan-perempuan yang telah dia nodai untuk tampil sama-sama MENUNTUT HAK mereka kerana selama ini telah diperalat seperti mesin pemuas nafsu dan menjadi mesin ATM untuk Prebet Ali Tinju?

Apa kata anda? Kepada balu-balu Ali Tinju, tuntutlah hak NAFKAH anda. Kepada balu-balu dan perempuan yang saya maksudkan, sanggupkah anda melihat kerakusan dan ketamakkan Prebet Ali Tinju untuk menambah senarai nama-nama perempuan yang bakal ‘dikerjakan’? Sanggupkan anda melihat maruah wanita diperkudakan sebegitu rupa untuk sekali lagi dan lagi dan lagi? Bukan itu sahaja, mana-mana mangsa penipuan Prebet Ali Tinju boleh turut sama dalam sidang media ini. Maklumlah, ada kes penipuan berlaku semasa dia menyamar sebagai Dato'.


YA! Tuntutlah HAK anda! Jika di depan microfon, Prebet Ali Tinju berlagak seperti SUPERHERO untuk menuntut hak (tender dan projek dari kementerian untuk poket sendiri), inilah masanya untuk balu-balu dan mangsa nafsu seks Prebet Ali Tinju untuk bertinju dengan mikrofon tampil beri keterangan. Kita anjurkan press conference untuk beritahu kepada seluruh bekas tentera bahawa perjuangan bersama Prebet Ali Tinju adalah perjuangan yang SIA-SIA. Bekas tentera perlu sedar dan patut merasa bimbang sekiranya Prebet Ali Tinju mendekati isteri-isteri anda... BAHAYA

p/s: saya difahamkan bahawa Presiden Prebet Ali Tinju ada menyebut:

1. Dana bantuan Rayuan Hari Pahlawan Malaysia patut diserahkan kepada presiden persatuan bekas tentera.

2. MINDEF digesa untuk beri projek kepada bekas tentera.

3. Rekod kesalahan disiplin bekas tentera yang dibuang perkhidmatan perlu dipadamkan.

Soalan saya kepada Prebet Ali Tinju... ada udang disebalik batu kah?

Adakah anda tidak sedar tindakan anda hanya memalukan bekas tentera?

Tidakkah anda sedar tndakan anda telah memecah belahkan bekas tentera?

Tidakkah anda sedar bahawa anda telah dipergunakan untuk menjadi ejen agar bekas tentera berpaling tadah dan memusuhi kerajaan?

Tidakkah anda sedar bahawa bekas-bekas isteri dan wanita mangsa nafsu anda hanya menunggu masa untuk mendedahkan segala-galanya?

Baca juga 'PERJUANGAN PVTM - UNTUK BEKAS TENTERA ATAU UNTUK ALI TINJU?' di ( SINI )

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post