Kerana terdesak.. UMNO Johor guna budak Sekolah untuk edar risalah di Masjid.. ini risalahnya..


Risalah propaganda memburukkan Pakatan Rakyat ini telah diedarkan di Masjid Jamek Besar Mersing pada 22 June 2012 iaitu Jumaat yang lalu..


Menurut seorang sahabat yang mengirim melalui e-mail gambar-gambar risalah propaganda UMNO/BN ini ianya telah diedarkan oleh seorang kanak-kanak yang masih bersekolah kepada orang ramai yang menunaikan Solat Jumaat di Masjid tersebut.


Menurut beliau, ayahnya yang menunaikan solat jumaat di Masjid tersebut tidak mempunyai niat untuk mengambil risalah propaganda ini tetapi Ayahnya mahu mendapatkan poster zikir yang diedarkan oleh kanak-kanak sekolah tersebut.

Malangnya di dalam gulungan poster zikir tersebut disembunyikan tiga risalah politik yang jelas adalah risalah propaganda UMNO/BN Johor.


Jika dikatakan Johor adalah kubu kuat buat UMNO, kenapa mereka malu untuk mengedarkan secara terus tanpa berselindung dibalik gulungan poster zikir tersebut?

Kenapa ahli UMNO Johor mempergunakan kanak-kanak sekolah untuk mengedarkan propaganda murahan mereka itu? Sedangkan mereka mendakwa Johor adalah kubu kuat buat UMNO… jadi berbanggalah…

Tindakan mereka ini jelas menggambarkan betapa terdesaknya UMNO dalam cuba untuk mengekalkan Johor sebagai kubu kuat mereka..

Demi mengekalkan Johor sebagai kubu kuat UMNO mereka tanpa segan dan silu mempergunakan Masjid untuk mengedar risalah politik.. menggunakan kanak-kanak Sekolah untuk mengedarkan risalah politik mereka..

 Semoga selepas PRU13 ini.. Johor akan menjadi KUBU+R buat UMNO hendaknya….

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post