Ahmad Maslan ni tak Sekolah ke?.. mengirapun tak tahu..

Free Malaysia Today melaporkan.. Seramai lima ribu orang menyertai ‘Himpunan Oren Selamatkan Felda’ di Masjid Wilayah Persekutuan di sini hari ini bagi membantah penyenaraian Felda Global Ventures Holdings (FGVH) di Bursa Saham Kuala Lumpur.

Perhimpunan itu yang dianjurkan beberapa badan bukan kerajaan (NGO) mula berkumpul di perkarangan masjib tersebut sejak 1.00 tengahari tadi dan berjalan ke arah Istana Negara untuk menyerahkan memorandum bagi menyuarakan bantahan penyenaraian itu.

Mereka telah dihalang untuk mendekati pintu masuk Istana tetapi lapan dari mereka dibenarkan untuk memasuki kawasan Istana untuk menyerahkan memorandum tersebut.

Pihak polis, yang memantau perhimpunan tersebut, membenarkan peserta berarak bermula jam 2.00 petang daripada Masjid Wilayah Persekutuan Jalan Duta ke checkpoint pertama di perkarangan tempat letak kereta Mahkamah Tinggi Jalan Duta - Laporan penuh di ( Free Malaysia Today )

Mungkin lebih dari 5,000 yang hadir .. cuba kira dari beberapa keping gambar di bawah ni...


Ini videonya...


Tapi.. 1,000 saja yang hadir.. kata Ahmad Maslan pemimpin UMNO yang merupakan Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Malaysia dilantik oleh Najib.


Nasib baiklah bukan semua rakyat Malaysia bodoh seperti yang di sangka.. tengok respon..


Aku sangkakan Ahmad Maslan saja yang tak tahu mengira... rupa-rupanya mamat ni pun sama...

Malaysiakini..

Sama saja dengan kes bila Hishamuddin kata kadar jenayah negara turun.. Ketua Polis Selangorpun angguk, setuju dengan apa yang Hishamuddin kata.. tapi hakikatnya Hishamuddin dah sorok fakta kata Musa Hassan di ( SINI )
Previous Post Next Post