Video keganasan Pemuda BN dihadapan Ibupejabat PKR tersebar..


Jika selama ini kita sering mendengar pencacai-pencacai UMNO mengatakan Anwar alat Cina, Alat DAP, alat India, alat Yahudi dan berbagai jenis alat lagi, tetapi dalam video ini kita akan menyaksikan siapa sebenarnya yang menjadi alat.

Inilah hasilnya bila anak-anak Melayu selamat menjalani proses pembodohan oleh pemimpin UMNO, selain mudah diperkudakan oleh pemimpin-pemimpin UMNO, juga diperkudakan atau menjadi alat kepada bangsa lain.


Dalam Insiden yang berlaku di hadapan Ibu Pejabat Parti Keadilan Rakyat tengahari 5 September, kita menyaksikan anak-anak Melayu dijadikan sebagai alat untuk mempertahankan segerombolan ahli Barisan Bersatu Nambikkai.

Presiden Barisan Bersatu Nambikkai (Nambikkai) Kalai Vanar yang hadir ke ibu pejabat PKR untuk melakukan demostrasi secara aman kononnya bagi membuat Bantahan Terhadap Penghinaan Bendera Malaysia, Penipuan PR dan Lakonan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Turut hadir mengiringi beliau adalah sekumpulan Pemuda BN dan juga sekumpulan Melayu Berwawasan yang tidak punya wawasan.


Apabila kekecohan tercetus , Kalai Vanar melakukan provokasi dari jauh tetapi pemuda-pemuda Melayu yang memakai ‘T’ Shirt Pemuda BN dan Melayu Berwawasan maju kehadapan bagi menghadapi menghadapi ahli-ahli PKR


Mereka sanggup berada di barisan hadapan menjadi alat untuk bergelut dengan anggota Polis dan juga ahli-ahli PKR kepada Presiden Barisan Bersatu Nambikkai,Kalai Vanar.Previous Post Next Post