Pencacai UMNO kata ini kerja penyokong PAS.. boleh percaya ke?


Percayakah anda jika dikatakan vandalisma yang dilakukan terhadap sebuah perhentian bas di Jalan Rahang, Seremban ini adalah kerja penyokong PAS?

Malanglah jika anda mempercayainya.. ini kerana umum mengetahui bahawa selama ini vandalisma yang berbaur politik ini biasanya dilakukan oleh pencacai-pencacai UMNO.

Contohnya baling cat ke arah bas, mengoyak poster, membakar bendera, menganggu ceramah-ceramah yang diadakan oleh pihak lawan, melastik pendengar ceramah malah cuba menumbuk penceramah ini semua dilakukan oleh pencacai-pencacai UMNO dengan upah RM30.

Mereka melakukan semua vandalisma ini kerana merasakan diri mereka dilindungi oleh pihak yang lebih berkuasa dari pihak berkuasa sendiri atau dalam lain ayat mereka dikecualikan dari undang-undang.

Menariknya dalam hal vandalisma yang dilakukan terhadap pondok menunggu bas ini, pencacai UMNO mendakwa ianya adalah kerja-kerja penyokong PAS.

Ini sebahagian dari kata-katanya..
Kalau guru kencing berdiri apatah lagi murid-muridnya. Kelakuan juak-juak PAS melakukan vandalisme di sekitar Jalan Rahang, Seremban amat tidak boleh diterima akal. Nampak gayanya perangai syaitan yang diperolehi dari rakan-rakan di dalam PGayR mula dipraktikkan. Budaya samseng dan merosakkan harta awam sudah menjadi darah daging golongan Anwarisme dan juak-juak PGayR. Perlukah juak-juak PAS menjadikannya sebagai ikutan? 
Ni lagi sikit gambar dari blog pencacai UMNO tu..
Aku tak pernah jumpa lagilah penyokong PAS buat kerja bodoh macam ni.. Pencacai UMNO tu adalah..

Lagipun tak pernah pulak aku dengar HIDUP PAS!! dalam sebarang majlis PAS.. kalau HIDUP MELAYU memang sering kedengaran dalam majlis UMNO..
Previous Post Next Post