Pencacai UMNO mengganas lagi!! Billboard Keadilan pula menjadi mangsa..


Bukan disebabkan dipukul ribut 'billboard' turunkan harga minyak yang didirikan oleh KeAdilan ini tumbang menyembah bumi, tapi kerana keganasan yang timbul akibat ketakutan oleh UMNO terhadapnya.

Billboard "Harga Minyak Turun" yang telah didirikan oleh pihak KeAdilan di KM383, Lebuhraya Utara Selatan ini didirikan sebagai medium untuk menyampaikan kepada rakyat antara agenda Pakatan Rakyat andaikata berjaya ke Putrajaya telah menjadi mangsa samseng upahan UMNO.


Ini terbukti dengan kesan potongan menggunakan "Dics Grinder" pada ditiang billboard tersebut.Apa yang mereka takut dengan 'Billboard" ini agaknya hingga mereka mengambil tindakan untuk merobohkannya?

Adakah mereka yakin dengan tindakan mereka ini, mereka berjaya menghalang agenda Pakatan Rakyat diketahui oleh rakyat?Apa yang terbukti dari tindakan mereka ini ialah, mereka sebenarnya kini dalam ketakutan yang amat sangat hinggakan 'billboard' yang tidak bernyawa itupun menjadi sasaran mereka.

Ketakutan mereka kini umpama seekor biawak yang dikepung, merasakan nyawanya terancam ianya akan melanggar apa saja ynag mengepungnya biarpun ianya adalah tiang sekalipun..

Lagi gambar sila lihat di ( SINI )
Previous Post Next Post