Alahai.. kesiannya.. Majlis Muhyiddin pun tak dapat sambutan rupanya.. tengok nih!


Gambar di atas adalah sekeping gambar yang telah dirakamkan ketika Najib sedang memberikan ucapan perasmian Ekspo dan pameran Hari Koperasi Negara (HKN) ke-11 pada 14 Julai lalu.

Dalam media tunggangan UMNO sibuk mencanangkan bahawa populariti Najib meningkat ketika itu, kita telah menyaksikan orang ramai berpusu keluar ketika Najib berucap di Stadium Bukit Jalil.

Video kejadian sila lihat di ( SINI )

Berikutan itu Ismail Sabri telah mengarahkan 5 Pengarah ditukar 24 jam.. (lihat di SINI )

Nampaknya bukan Najib saja yang menerima nasib begitu.. maksud aku majlis tidak mendapat sambutan, malah Timbalannya sendiri yang kini dikhabarkan sedang giat melebarkan sayapnya untuk menyingkirkan Najib dari tampuk kuasa juga menerima tempias itu.

Dalam satu Majlis yang dinamakan "Sepetang Bersama Rakyat di Dataran Sungai Rengit" baru-baru ini sambutan sebenar rakyat terhadap pemimpin UMNO itu terserlah akhirnya..

Meskipun majlis turut dihadiri oleh Menteri Besar Johor Datuk Abdul Ghani Othman dan Anggota Parlimen Pengerang Datuk Seri Azalina Othman Said.

Namun apa yang kelihatan hanyalah seperti gambar di bawah ini.. menurut sumber gambar dirakam ketika Muhyiddin tiba..


Apa dah jadi? di Johor tempat asal sendiri pun sambutannya begini?.. boleh ke Muhyiddin nak ganti Najib sebagai Perdana Menteri ni?

Pekan tempat asal Najib juga majlisnya tidak mendapat sambutan yang menyebabkan beliau bengang .. lihat di ( SINI )
Previous Post Next Post