Bekas Pengarah JSJ menyesal masuk PAS?.. Pencacai UMNO Kantoi lagi!!


Printscreen di atas ialah printscreen antara blog atau portal Pencacai UMNO yang sibuk memainkan cerita kononnya Ketua Pengarah Bahagian Siasatan, JSJ Polis Bukit Aman, Datuk Fauzi Shaari menyesal menyertai PAS.

Dengan berbekalkan sekeping gambar beliau sedang memegang senjata ketika masih berkhidmat sebagai Ketua Pengarah Bahagian Siasatan, JSJ Polis Bukit Aman, serta ayat yang direka-reka, riuh rendah blog, facebook dan twitter pencacai UMNO menyebarkan cerita ini...

Kononnya Datuk Fauzi mendakwa beliau menyesal menyertai Parti Islam, PAS kerana dipaksa berbaiah untuk menceraikan isterinya dengan talak tiga sekiranya meninggalkan parti itu.

Printscreen di bawah ialah printscreen sebuah lagi blog yang turut menyebarkan fitnah ini..


Bagaimanapun.. fitnah mereka itu hanya mampu bertahan untuk beberapa hari sahaja...

Ini kerana ianya telah dikantoikan oleh Sinar Harian On-line yang menyiarkan kenyataan Datuk Fauzi Shaariyang menafikan kenyataan yang tersiar dalam blog-blog Pencacai UMNO itu..

Apa yang dilaporkan oleh Sinar ialah Bekas Pengarah Jabatan Siasatan Bukit Aman, Datuk Fauzi Shaari menafikan ada mengeluarkan kenyataan mengatakan beliau menyesal menyertai Pas.

Sila baca di bawah..


SHAH ALAM - Bekas Pengarah Jabatan Siasatan Bukit Aman, Datuk Fauzi Shaari menafikan ada mengeluarkan kenyataan mengatakan beliau menyesal menyertai Pas.

“Kenapa saya perlu menyesal bersama Pas. Saya sudah buat pilihan yang tepat. Kenapa masih ada yang pertikai dan ragu-ragu dengan tindakan saya ini.

“Saya rasa tindakan saya menyertai Pas membuatkan ada beberapa pihak tidak senang hati. Sebab itu mereka sengaja mencipta isu ini,” katanya, semalam.

Sebelum ini, terdapat mesej melalui khidmat pesanan ringkas (SMS), yang mendakwa Fauzi menyatakan penyesalannya menyertai Pas. Mesej itu berbunyi:

“Kalau saya tahu begini keadaan Pas taubat saya tidak akan menyertainya. Masuk Pas umpama masuk parti DAP. Belum apa-apa saya disuruh bersumpah baiah cerai isteri talak tiga jika saya tinggalkan Pas.”

Fauzi, yang bakal dicalonkan bertanding Parlimen Larut berkata, kenyataan itu tidak benar.

“Saya amat gembira dan bersyukur atas apa yang saya hadapi dan nikmati sejak bersama Pas,” katanya.~ Sinar Harian


Kah.. Kah.. Kah.. kesian kat depa.... cari isu lain pulak la..
Previous Post Next Post