Video Seks Anwar Ibrahim dah tersebar luas di Indonesia.. Zainuddin Maidin kata..


Menurut Zainuddin Maidin yang merupakan bekas Menteri Penerangan dan juga Ketua Pengarang Utusan Melayu di laman Blognya, Video seks Anwar Ibrahim dengan seorang wanita Cina kini tersebar meluas di Indonesia.

Ianya tersebar luas menerusi internet terutama BlackBerry menjelang lawatan Ketua Pembangkang Anwar Ibrahimdan versi yang tersebar di Indonesia berbeza dari versi yang pernah tersebar di Malaysia.

Tambah beliau lagi Kelainannya adalah seperti yang diramalkan oleh Anwar Ibrahim sendiri iaitu "Dulu muka macam Anwar, tetapi perut buncit, tetapi sekarang muka macam Anwar, perut pun dah kempis."


Kemudiannya dia tulis pula.. Video lelaki mirip Anwar yang tersebar di Malaysia setelah disiarkan oleh PapaGomo dalam blog dia tu diterbitkan oleh PKR sendiri.

Kata Zainuddin Maidin lagi..sekarang lebih ramai orang yang mempercayai Video Sex Anwar itu oleh kerana penyebaran menerusi BlackBerry adalah lebih jelas wajah sebenar pelakonnya.

Komen beliau di akhir artikelnya.. "Soalnya, bagaimanakah Video Sex Anwar Ibrahim yang dikatakan oleh Anwar Ibrahim masih direka-reka untuk fitnah oleh UMNO dan BN telah tersebar dengan meluas di Jakarta." 


Mesti sebab sakit hati dikutuk oleh banyak pihak kerana menghina BJ Habibie dengan gelaran Anjing Imperialis tak habis lagi ni..

Apa yang terserlah dari apa yang ditulis oleh bekas Pemimpin UMNO ini ialah kerana marah beliau telah menyerlahkan kebohonanya sendiri dan tidak menyedari bahawa internet kini menjangkau penggunaannya di seluruh dunia.

Dimana diakhir artikel beliau mempersoalkan bagaimanakah Video Sex lelaki mirip Anwar Ibrahim yang dikatakan oleh Anwar Ibrahim masih direka-reka untuk fitnah oleh UMNO dan BN telah tersebar dengan meluas di Jakarta, sedangkan diawal artikelnya beliau telah memberikan jawapan bagaimana video tersebut telah tersebar di Indonesia.

Beliau juga cuba memperbodohkan rakyat Malaysia yang beliau sangkakan semuanya sebodoh pencacai UMNO dengan berkata Video lelaki mirip Anwar yang berperut bunci itu dipercayai adalah versi yang diterbitkan oleh PKR sedangkan video tersebut telah disiarkan oleh Blogger lucah belaan UMNO sendiri iaitu PapaGomo.

Selain itu kebodohannya juga terserlah bilamana beliau mendakwa penyebaran menerusi BlackBerry adalah lebih jelas wajah sebenar pelakonnya.. dia tahu atau tidak apa bendanya BlackBerry tu?

Besar mana agaknya screen BlackBerry yang dijual di Indonesia itu agaknya hingga paparannya lebih jelas dari video yang beredar sebelum ini di Malaysia?

Tapi... bagaimana pula Zainuddin Maidin ni boleh tahu video seks lelaki mirip Anwar itu tersebar di Indonesia??


Previous Post Next Post