Malu weh!! Pencacai UMNO Kantoi lagi akibat kebodohan diri sendiri!!


Perhatikan betul-betul apa yang tertulis pada banner di hadapan DS Anwar Ibrahim pada gambar di atas.. apa yang tertera ialah "Pelancauan Skuad Adil Kedah".

Adakah ahli-ahli PKR Kedah juga bodoh seperti ahli-ahli UMNO sehingga perkara sebegitu remeh tidak disedari oleh mereka?

Oh tidak.. tidak sama sekali... Ahli-ahli PKR walau dimana sekalipun berada tidaklah sebodoh Ahli-ahli UMNO..

Gambar di atas sebenarnya telah diedit oleh Blogger pencacai UMNO yang ketiadaan isu untuk dijadikan senjata bagi menyerang PKR dan juga Pakatan Rakyat..

Ini apa yang disiarkannya...


Dan ini apa yang telah ditulisnya..

Hahahaha aakj hampir terguling dalam jamban..kah kah kah kah..mamposss..

Dalam ghairah nak lancarkan skuad lama yang entah berapakali tukar nama supaya nampak gah..akhirnya Allah tunjukkan..kena LANCAU sendiri hahaha boleh depa tak perasan atau memang d sengajakan..nak malukan kaki langgan pelacur...tuihHH !!

UMNO ada SKUAD SAYANG dari Pergerakan Wanita UMNO Malaysia..depa pun nak guna juga nama "skuad" hehe berat nanang natang ni... 

Itulah yang terjadi bila hendak menulis tiada isu.. kalau tak menulis pula miss soru.. jadi tulislah apapun meskipun terpaksa edit gambar untuk dijadikan modal menabur fitnah..

Yang menghairankan aku ialah fitnah sebegitu bodoh pun ada yang percaya sehingga menyebarkannya di facebook pula..


Sebenarnyajika diperhatikan betul-betul pada gambar-gambar di atas perkataan PELANCARAN telah diubah dengan memadamkan huruf "R" dan digantikan dengan huruf "U".

Pada huruf "U" nampak jelas akan bezanya warna merah dengan lain-lain perkataan yang terdapat pada banner tersebut.

Berikut adalah gambar asal...

DS Anwar Ibrahim bersalaman dengan anggota 'Skuad Adil Kedah'

DS Anwar Ibrahim melancarkan 'Skuad Adil Kedah'

Betul kata Tun Mahathir.. hanya orang yang bodoh kini bersama UMNO.. dan pencacai-pencacai UMNO di atas telah membuktikannya.....

Foto dirakam oleh Sidiqin Omar dari Suara Keadilan pada 2 September 2012 dalam Siri Jelajah Merdeka Rakyat Di Bakar Bata,Alor Star.
Previous Post Next Post