Gambar Samseng UMNO mengganas di Gombak, seorang ditikam..


Jelas kelihatan semangat mereka untuk mengganas berkobar-kobar sekali setelah berakhirnya Perhimpunan Agung UMNO baru-baru ini.

Gambar-gambar ini adalah dari lokasi Ceramah Jelajah Merdeka Rakyat malam ini di Dataran Shaharuddin, Batu 8 1/2, Gombak Utara, Selangor (Belakang UIAM).

Apa yang dijangkakan benar-benar berlaku pencacai UMNO yang diketuai oleh Megat cuba membuat kacau dengan kumpulan motor dengan membuat bising dan provokasi.

Malah mereka lebih berani dan ganas kali ini dengan membaling batu, botol juga merosakkan gerai dan menumbuk Petugas Pakatan Rakyat.

Wajah-wajah samseng UMNO/BN... mereka melakukan provokasi lebih keras di Ceramah Merdeka Rakyat di Gombak ketika ini dan cuba memasuki kawasan pentas ceramah sambil membuat bising.

Gerombolan samseng upahan telah melakukan serangan dengan membaling batu dan objek-objek keras ke arah hadirin. 


Seorang pendengar telah ditikam dgn objek tajam di bahu di tapak ceramah Merdeka Rakyat di Gombak ketika ini.


Gerombolan Samseng Upahan Semakin Membuat Kacau Dan Mengganggu Ceramah Pakatan Rakyat Di Gombak Ketika Ini..

Penyokong PR Bertahan Menghadapi Provokasi Mereka.. Polis yang telah dihubungi masih belum tiba..


Pihak FRU dan Polis akhirnya sampai di tapak ceramah bagi mengawal keganasan Samseng Upahan UMNO..Pasukan LSF mengepung samseng-samseng upahan UMNO yang mencetuskan kekacauan.Mangsa yang ditikam sebentar tadi sedang menerima rawatan.. Kesan tikaman dapat dilihat pada baju mangsa yang berlubang!Sumber :  PemudaGombak.com

Wanita UMNO pun ganas juga.. sila baca di ( SINI )
Previous Post Next Post