Video Samseng UMNO panjat Pacuan Empat Roda untuk cederakan YDP PAS didedah!!


Ini adalah rakaman video yang memaparkan seorang Samseng UMNO yang telah meluru ke atas kenderaan Pacuan Empat Roda ketika YDP Pas Kawasan Kuala Pilah, Tuan Zaharudin Othman sedang berucap.

Samseng tersebut bagaimanapun telah berjaya dikawal keganasannya oleh seorang petugas PAS yang telah turut serta dalam Konvoi Oren ke Negeri Sembilan baru-baru ini..

Sebelum itu sila dengar apa Arman (Panglima Ludah) berpesan kepada penyokong Pakatan Rakyat setelah Aktivis 'R' dihalang dari menyerahkan memorandum kepada perwakilan Umno Kelantan di PWTC semasa PAU baru-baru ini..

Katanya “saya nak bagitau kat puak-puak Pakatan di luar sana.. sila hormati budaya Melayu, sila hormati tatasusila, sila hormati majlis orang.. jangan datang ke majlis orang untuk membuat kacau…”Dah tengok?.. betul ke kata dia tu?.. nak tahu betul atau tidak sila saksikan video dibawah ini..

Selain dari menganggu dan mengancam YDP Pas Kawasan Kuala Pilah yang sedang berucap, seorang lagi Samseng UMNO menganggu dengan membuat bising menggunakan motorsikal hinga menenggelamkan suara YDP PAS dari pembesar suara...

Previous Post Next Post