Ummi Hafilda nak kawin dengan Hero Hindustan?


Buat pembaca blog ini yang tertanya-tanya kemana menghilang Ummi Hafilda kerana beliau kelihatan jarang berada di pentas UMNO kebelakangan ini.. ini jawapannya..

Dia dah nak kawin la.. kawin dengan orang Pakistan yang mukanya macam Hero Hindustan...

22 Dis. - Pakar terapi kecantikan, Dr. Zaman Khan menjadi pilihan ahli perniagaan, Ummi Hafilda Ali untuk dijadikan suami.

Ummi Hafilda, 45, berkata, majlis perkahwinan beliau dan Zaman, 33, berasal dari Pakistan akan diadakan dalam masa terdekat ini dan bakal dihadiri pembesar-pembesar negara.

"Terdapat dua perkara yang membuatkan saya tertarik kepada Zaman iaitu beliau seorang yang amat amanah dalam menjaga keluarganya dengan penuh kasih sayang. Menjadi anak sulung kepada tujuh adik-beradik, beliau tidak pernah melupakan tanggungjawab terhadap ibu dan adik-adiknya.

"Kedua, beliau sentiasa menjaga hubungannya dengan Allah SWT. Beliau amat menjaga solatnya. Sunah Rasulullah SAW juga meminta umat baginda mencari suami yang mempunyai rupa, pegangan agama kukuh, berilmu dan berharta," kata Ummi Hafilda kepada Mingguan Malaysia di sini hari ini.

Artikel penuh klik pada imej dan baca..


Tahniah lah ya... semoga berbahagia hingga ke Pakistan..
Previous Post Next Post