Video penyokong MCA pula belajar mengganas tersebar!! Saksikan!!


Terpengaruh dengan budaya samseng yang dibawa oleh pencacai-pencacai UMNO kebelakangan ini, penyokong MCA juga kini mula dilihat berani bertindak kasar.

Mungkin ini semua berani mereka lakukan setelah melihat tiada tindakan yang diambil oleh pihak berkuasa terhadap pencacai-pencacai UMNO yang mengganas itu..

Antara keganasan Pemuda UMNO boleh di lihat di ( SINI ), ( SINI ) dan juga di ( SINI )

Dan mereka kini mula belajar bertindak ganas..

Ini laporan dari Malaysiakini..

Sesi tinjauan DAP Pahang di Kampung Baru Manchis, Bentong semalam telah dicemari oleh pergelutan kecil apabila kumpulan itu bertembung dengan sekumpulan ahli MCA.

Ahli MCA, Lee Shu Hwa pergi menemui kumpulan yang diketuai pengerusi DAP Negri Sembilan, Anthony Loke DAP, dengan membawa keratan akhbar yang menyiarkan isu-isu yang membabitkan kawasan parlimen Rasah.

Shu Hwa menuntut penjelasan Loke mengenai rancangan ahli parlimen DAP itu untuk menyelesaikan beberapa isu-isu tertunggak di kawasan Parlimen Rasah yang diwakilinya.

 Apabila Pengerusi DAP Pahang, Leong Ngah Ngah cubacampurtangan, abang Shu Hwa - Ah Kaw yang merupakan ketua MCA Kampung Manchis - didakwa mula bertindak kasar.

Satu klip video insiden yang dimuat naik oleh penyokong DAP memaparkan Ah Kaw menarik lengan baju Leong dari belakang.

Satu pergelutan pendek tercetus apabila ketua DAP Bentong, Ching See Tai cuba menghalang Ah Kaw. Shu Hwa bertindak balas dengan menolak Ching.

SAKSIKAN!!!


Versi YouTube sila lihat di ( SINI )
Previous Post Next Post