Banner provokasi HKR oleh UMNO yang menyamar PKR pula dikesan..

Jika semalam satu kain rentang misteri telah dikesan dipasang di satu jejantas berhampiran stesen LRT Abdullah Hukum, Kuala Lumpur.

Hari ini pula satu lagi kain rentang juga dikesan, tetapi ianya lebih kepada satu provokasi untuk mengelirukan peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat yang akan hadir.

Jika Lidah Rasmi UMNO ayau Utusan Malaysia cuba mengelirukan peserta himpunan dengan melaporkan tempat perhimpunan sebagai Stadium Nasional Bukit Jalil bukannya Stadium Merdeka.

Baca laporan berkaitan tentang laporan Utusan itu di ( SINI )

Kain rentang ini pula yang juga menamakan himpunan kebangkitan rakyat sebagai Himpunan Shamsidar seperti Utusan Malaysia meletakkan tarikh 15 Januari sebagai tarikh perhimpunan akan diadakan.

Dan untuk lebih menyakinkan lagibendera atau lambang PKR telah diletakkan pada kain rentang tersebut.. sila lihat di bawah..


Berikut adalah laporan dari Batu vs Kayu yang menyiarkan gambar di atas dalam Blognya..

Tujuan banner itu dipasang dilihat cukup berniat jahat dengan tujuan mahu memburuk burukan imej penganjur perhimpunan dengan provokasi yang cukup meloyakan.

Perangai hasad dengki serta tengin grombolan ini tehadap kempen #HKR menampakan kurang akai sertai bingai tahap 4... .. logik la sikit kalau nak buat provok !! apa kene mengena himpunan ini dengan Shamsidar dan tukar bendera? betui tak ....

Kesian dengan puak puak yang kekeringan isu serta bankrap idea untuk berlawan dengan kebangkitan rakyat....

Untuk makluman Himpunan Kebangkitan Rakyat ini adalah jalinan kerjasama antara NGO dengan Pakatan Rakyat. Tujuan kerjasama ini cukup jelas.

Yang terlibat dalam #HKR adalah NGO-NGO yang partisan – yang berpihak.

NGO yang berpihak kepada rakyat dan kebenaran. NGO yang berpihak ini mengajukan ‘regime change – ubah kerajaan’ sebagai induk dasar perjuangan mereka. Bukan nya nak CHANGE bendera atau nak berhimpun kerana Shamsidar.

Pakai akai la wahai puak puak tenginnnn aka binggaiii... Antara Ngo yang terlibat nanti ialah sperti ANAK, SAMM, UBU, Himpunanan Hijau, Royalti, GMI, SMM, ABU, Mufakat atau NGO anti-PPSMI – semua ngo ini adalah pendukung tegar HKR ~ Batu vs Kayu

Lagi gambar berkaitan sila lihat di sini ( Batu vs Kayu )
Previous Post Next Post