PANAS!! Bekas KSU ditahan bersama 36 GRO..


Kat atas tu ialah print screen dari sebuah blog penyokong UMNO yang tajuknya jelas menyerlahkan watak kurang cerdik yang ada dalam diri pemilik Blog itu..

Penyokong Tegar Pakatan soalnya.. jawapannya kepala hotak hang!!

Jawatan yang dipegang oleh Datuk yang ditahan bersama 36 GRO iaitu Ketua Setiausaha itu sendiri memberikan jawapan siapa yang beliau sokong..

Sikap besar kepala dan tak gentar untuk mencabar penguat kuasa Jawi untuk mengambil tindakan juga menyerlahkan lagi parti mana yang beliau sokong..

Dan ketika diserbu pada hampir masuk waktu Maghrib itu 'Datuk' tersebut dipercayai berada dalam keadaan mabuk..

Ini laporan berkaitan..

KUALA LUMPUR: Seorang bekas ketua setiausaha sebuah kementerian yang sudah bersara dan bergelar Datuk serta seorang rakannya yang juga berstatus sama ditahan bersama 36 pelayan pelanggan (GRO) dalam serbuan dilakukan sepasukan anggota penguat kuasa Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) di sebuah pusat karaoke di Bukit Bintang, malam kelmarin.

Dalam serbuan jam 7 malam itu, kedua-dua VIP terbabit berhibur dan dipercayai dalam keadaan mabuk.

Menurut sumber, ‘Datuk’ terbabit yang berusia lewat 50-an berlagak sombong dan mendakwa kebal daripada undang-undang.

“Datuk terbabit tidak gentar dengan kesalahan syariah yang dilakukannya, malah mencabar penguat kuasa Jawi untuk mengambil tindakan.

“Semua GRO disiasat mengikut Seksyen 9 Akta Kesalahan Jenayah Syariah Wilayah Persekutuan kerana mengingkari pihak berkuasa agama manakala kedua-dua VIP terbabit disiasat kerana bersubahat.

“Sabit kesalahan boleh membawa hukuman denda RM3,000 atau penjara tidak melebihi dua tahun atau kedua-duanya,” katanya ~ myMetro

Tidak takut kepada Penguatkuasa.. Kebal dari undang-undang... Mabuk kerana Arak dan Perempuan ... pakej lengkap yang dimiliki oleh kebanyakkan mana??

Pemimpin mana lagi kalau bukan UMNO Baru dan Kroninya...

Dan jangan lupa....
Peringatan Penting! 

Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 
Tarikh: 12 Januari 2013 
Masa: 14:00 petang 
Tempat: Bandar Kuala Lumpur (Stadium Merdeka)

-
Previous Post Next Post