Admin Pisau.Net dikehendaki oleh DAP, Tawaran RM1000


Setelah seorang Blogger Pro UMNO dari utara Semenanjung iaitu MiM, memohon maaf dari Khalid Samad kerana memfitnahnya, seorang lagi Blogger Pro UMNO juga dari utara iaitu Pisau.Net kini dicari oleh pihak DAP bagi diserahkan writ saman kerana fitnah.

Tawaran RM1000.00 dibuka kepada sesiapa sahaja yang boleh mendedahkan siapa admin blog pencacai UMNO itu hingga membolehkan pihak DAP menyerahkan writ saman tersebut..

Kepimpinan DAP menawarkan RM1,000 kepada mana-mana individu yang dapat memberi maklumat untuk mengesan pengendali laman blog pisau.net.

Ahli Parlimen Taiping, Nga Kor Ming berkata, pihaknya kini sedang menjejaki pengendali blog berkenaan bagi menyerahkan writ saman berhubung artikel yang dikeluarkan laman blog berkenaan.

"Orang yang fitnah berdosa besar. Perbuatan baling batu sembunyi tangan merupakan perbuatan yang keji dan bersifat pengecut.

"Saya di sini memberi masa 24 jam kepada pisau.net untuk tampil. Jangan berselindung di belakang nama samaran yang palsu," katanya melalui satu kenyataan hari ini.

Kor Ming berkata, tindakan menyembunyikan diri itu hanya membuktikan semua tuduhan terhadap Pengerusi DAP Perak, Datuk Ngeh Koo Ham dan beliau adalah bohong.

Menurutnya, tindakan saman itu dibuat terhadap mereka yang tidak bertanggungjawab memfitnah mereka berdua kononnya mendapat tanah di Kelantan sebagai habuan politik ~ Sinar Harian

Hangat la hang Megat kali ni... Hang nak lari mana? .. orang putih kata.. "You can run.. but you cant hide..."

Bersamalah kita nanti dan saksikan adakah nasib Admin Pisau.Net ini sama dengan nasib Admin MiM yang langsung tidak dibantu oleh pemimpin BN Pulau Pinang ketika berhadapan musibah disaman oleh YB Khalid Samad...

Artikel yang dipercayai sebagai fitnah oleh Pisau.Net itu sila baca di ( SINI )
Previous Post Next Post