Video Psy memalukan Najib dan Rosmah pula tersebar!! Saksikan!!


Selain dimalukan oleh ribuan rakyat Pulau Pinang yang menolak BN secara terang-terang bila memberikan jawapan 'NO' kepada soalan Najib yang berbunyi 'Are U ready for BN'.. Perdana Menteri Malaysia juga telah dimalukan oleh Psy.

Apa yang jelas disini ialah Psy menunjukkan kepada rakyat Malaysia bagaimana mahu mengajar pemerintah yang korup bukan kurap.. he..he..

Beliau telah menerima jemputan Barisan Nasional tetapi dalam masa yang sama beliau mengelak dari dijadikan alat politik oleh UMNO/BN.

Pengajaran buat seluruh rakyat Malaysia disini ialah apa saja yang Barisan Nasional berikan sila ambil tapi jangan undi UMNO/BN..

Dalam insiden ini, Superstar dari Korea Selatan tersebut telah membiarkan Najib dan gerombolannya termangu-mangu di atas pentas meskipun pengacara majlis telah mengumumkan bahawa Psy akan turut serta untuk mengaul 'yee-sang' bersama Najib.

Selain Najib yang turut menjadi mangsa dimalukan oleh Psy ialah Rosmah, anaknya Norashman, Mantan Perdana Menteri Abdullah Badawi,Koh Tsu Koon, Teng Chang Yeow dan Menteri Pelancongan Ng Yen Yen.

Setelah dimalukan, gerombolan pemimpin BN itu bersurai dan kembali ke khemah VIP mereka...

SAKSIKAN!!!


Baca juga apa laporan Media Singapura tentang Psy yang memalukan pemimpin UMNO/BN ini di ( SINI )
Previous Post Next Post