Betullah orang kata nyawa UMNO kini dihujung punai Anwar.. baca ni..


Jika dulu semasa berlangsungnya kes tuduhan liwat yang melibatkan Saiful dan juga Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim, seluruh barisan pimpinan UMNO dan  Barisan Nasional bergantung harap kepada jubur si Saiful..

Bagaimanapun jubur si Saiful telah mengecewakan ramai pemimpin UMNO dan juga macai-macai UMNO bilamana Datuk Seri Anwar telah dibebaskan dari tuduhan tersebut..

Dari jubur si Saiful nampaknya kini macai-macai dan juga pemimpin UMNO terpaksa bergantung harap kepada punai Anwar pula nampaknya...

Berharap agar punai Anwar melakukan kesilapan... kah..kah..kah...

Baca laporan ni.. balik-balik cerita liwat... dah tak ada isu lain ke?
KUALA LUMPUR 30 Mac - Bekas pembantu peguam bela Datuk Seri Anwar Ibrahim, Yuktes Vijay berjanji akan mendedahkan identiti pemuda yang disyaki turut menjadi mangsa liwat kepada seorang pemimpin pembangkang. 
Beliau berkata, pemuda berkenaan sepatutnya menjadi saksi kes liwat Mohd. Saiful Bukhari Azlan, namun menarik diri pada saat-saat akhir. 
Pemuda berusia 20-an itu pernah berada dalam satu penjara dengan pemimpin pembangkang tersebut di Penjara Sungai Buloh. 
"Pemuda itu mengaku kepada saya, dia serik dan tidak mahu berjumpa dengan pemimpin itu lagi. 
"Dia kelihatan gelisah ketika berbual mengenai pemimpin itu. Dia kata, dia sudah tidak larat untuk bercakap mengenainya," dakwa Yuktes. 
Beliau membuat pendedahan tersebut kepada Mingguan Malaysia ketika dihubungi di sini hari ini. 
Sikap ditunjukkan oleh pemuda itu kata Yuktes, menyebabkannya mengesyaki pemuda tersebut mungkin menjadi mangsa liwat seperti apa yang dialami Mohd. Saiful Bukhari. 
Kata Yuktes, beliau akan membuat pendedahan tersebut sekiranya pemimpin pembangkang terbabit terus berbohong kepada rakyat. 
"Saya mengenali dan mengetahui identiti pemuda itu kerana dia merupakan salah seorang saksi," ujarnya.
Previous Post Next Post