Pencacai UMNO gantung kain rentang berbaur lucah untuk malukan Nurul Izzah..

24 Februari yang lalu , Nong Chik telah dicabar oleh Ahli Parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah Anwar untuk berdebat dalam satu 'Debat Perdana' di Lembah Pantai.

Sebagaimana yang dijangka Nong Chik juga yang menyerlahkan sikap penakutnya bila tidak muncul hingga berakhir waktu program debat tersebut dijalankan.

Pencacai-pencacainya yang sememangnya tahu akan keupayaan Nong Chik yang tidak punya kemampuan untuk berdebat dengan Nurul Izzah berusaha sedaya upaya untuk menutup malu beliau.

Pada sebelah petang sebelum debat tersebut dijangkakan bermula, mereka telah membuat satu laporan Polis terhadap cabaran debat oleh Nurul Izzah itu..

Dakwa mereka Ahli Parlimen Lembah Pantai Nurul Izzah Anwar cuba mencetus provokasi apabila berdegil untuk meneruskan program “Debat Perdana” walaupun Datuk Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin telah pun menolak pelawaan tersebut ~ sila baca di SINI untuk sepenuhnya.

Oleh kerana cabaran Nurul Izzah itu telah menyebabkan kemaluan menimpa Nong Chik, pencacai-pencacainya tidak berdiam diri..

Mereka cuba memalukan Nurul Izzah pula dengan menggantung kain rentang di bawah ini di sebuah jejantas..


Previous Post Next Post