Ketua Pemuda Perkasa dakwa TG Nik Aziz adalah Yahudi.. Video sebagai bukti..


Kelibat lelaki di atas bukanlah asing bagi warga Pulau Pinang yang sering mengikuti perkembangan politik dalam negeri ini..

Beliau adalah Ketua Pemuda Pertubuhan Pribumi Perkasa (Perkasa) Pulau Pinang, Razuan Mohd. Azudin yang juga merupakan Ahli UMNO tetapi malu nak mengaku dirinya sebagai Ahli UMNO sebabnya hanya beliau yang mengetahuinya.

Razuan mula dikenali ramai apabila beliau aktif dalam hampir kesemua demonstrasi yang kononnya mewakili Melayu Pulau Pinang yang tidak puas hati dengan pentadbiran Kerajaan Negeri Pakatan Rakyat Pulau Pinang.

Antara insiden yang meningkatkan namanya dalam persada demonstrasi di Pulau Pinang ialah insiden beliau menunjukkan kasut kepada Ketua Menteri Pulau Pinang sebelum DUN dibubarkan pada penghujung Februari 2012.


Menurut beliau tindakannya itu dilakukan kerana tidak berpuas hati dengan kepimpinan Guan Eng.. sila baca laporannya di SINI

Dan dalam video yang dirakamkan secara sembunyi oleh Aktivis Gelombang Anak Muda Tolak UMNO/BN (TOLAK) yang menjelajah ke Pulau Pinang ini.. Razuan telah menuduh TG Nik Aziz sebagai Yahudi..

Selain itu beliau juga telah mengaku memukul aktivis Anti Lynas suatu masa dulu..


Aku nampak dia tu yang macam Yahudi... bukannya TG /nik Aziz...
Previous Post Next Post