Ketua Wira Perkasa belasah Najib lagi.. dia kata Najib lembik pulakdah..


Ketua Wira Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa), Irwan Fahmi Ideris meneruskan serangannya terhadap Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dengan membangkitkan isu murtad dan isu kalimah Allah pula.

Beliau mengaitkan kedua-dua isu itu dengan "betapa pentingnya kuasa yang menjadi penentu survival Islam Melayu di Malaysia ini".

"Kita dapat melihat betapa lemahnya pimpinan Hj Najib yang mana keputusan-keputusan Hj Najib banyak merugikan umat Islam Melayu di Negara ini.

"Ini adalah bibik-bibik sama seperti Kamal Antartuk yang menyebabkan kerajaan Uthmaniah (kerajaan Islam) tumbang.

"Apakah ini umat Islam mahukan?" tulis beliau dalam posting bertajuk "Akibat daripada pimpinan yang lemah" dalam blognya..

Akibat daripada Pimpinan yang Lemah 

Asalamuaalaikum,

Kita tentu pernah mendengar cerita Natrah & Lina Joy, kedua-duanya berkaitan dengan Agama, Isu Natrah yang mana sehingga mengorbankan nyawa dan mahkamah Belanda mengarahkan Natrah perlu balik kepada Agama asalnya Kristian.

Kerana uundang-undang negara itu apabila kanak-kanak yang berusia bawah 16 tahun agamanya ditentukan oleh keluarganya Isu Lina Joy pula berbeza, Lina Joy atau nama Islamnya Azlina Jailani merupakan wanita Melayu yang berumur 42 tahun tetapi kini mengaku telah murtad (keluar dari agama Islam) dan memeluk agama Kristian Katolik.

Lantaran itu beliau cuba menggugurkan perkataan Islam daripada kad pengenalan MyKad yang dimilikinya.

Rayuan dan permohonannya dibuat dengan mengenepikan kuasa mahkamah syariah, tetapi secara lansung melalui proses undang-undang sivil.

Pada mulanya beliau ke Mahkamah Tinggi, kemudian ke Mahkamah Rayuan, seterusnya ke Mahkamah Syariah dan Jabatan Pendaftaran Negara Malaysia (JPN).

Isu murtad merupakan subjek yang sensitif bagi orang Melayu yang hampir 100 % menganut agama Islam di Malaysia Kebolehpercayaan kerajaan boleh disalahtafsir jika gagal menangani isu-isu sebegini dan boleh mencetuskan rusuhan sebagaimana Rusuhan Natrah di Singapura tahun 1950 dahulu.

Dua-dua isu ini berbeza Natrah yang kembali ke Agama asalnya Kristian atas arahan mahkamah Belanda, dan Lina Joy yang mahu memadam status Islam dalam Mykad nya, tetapi tetap dibawa ke mahkamah.

Ini menunjukkan Islam diserang dari pelbagai sudut.

Sekarang Kalimah ALLAH pula diheret ke mahkamah. Penggunaan Kalimah ALLAH ini boleh memesongkan Akidah Umat Islam.

Perkara ini adalah klimax kepada umat Islam dI Malaysia ini. Bayangkan jika kita tidak pertahankan Kaimah ALLAH ini sudah pasti akan lebih banyak umat Islam di Malaysia ini menjadi seperti Lina Joy.

Di sini saya juga melihat petapa pentingnya Kuasa yang menjadi penentu survaival Islam Melayu di Malaysia ini.

Kita dapat melihat betapa lemahnya pimpinan Hj Najib yang mana keputusan-keputusan Hj Najib banyak mmerugikan umat Islam Melayu di Negara ini.

Ini adalah bibik-bibik sama seperti Kamal Antartuk yang menyebabkan kerajaan Uthmaniah (kerajaan Islam) tumbang.

Apakah ini umat Islam mahukan?

Dalam masa yang sama mari bersama-sama saya pada 10hb Sept 2013 kita ke Mahkamah kita Pertanhanan Kailmah ALLAH, daripada digunakan oleh bukan orang-orang bukan Islam...........

ALLAHUAKHBAR!!!
ALLAHUAKHBAR!!!
ALLAHUAKHBAR!!!

Wasalam Irwan Fahmi Ideris 

Berani semacam saja mamat ni.. siapa back-up agaknya?.. yang pakai Baju Melayu warna krim kat atas tu ke?
Previous Post Next Post