Mid Valley Megamall adakan pertunjukkan fesyen separuh bogel?


Kemarau panjang, hujan tapi air di empangan tidak ada dan catuan air berpanjangan, pendapatan negara semakin merosot, kadar sara hidup yang semakin meninggi, nampaknya sedikit pun tidak mencemaskan pemimpin-pemimpin kerajaan.

Mereka masih tetap leka dan masih juga beranggapan, segala-galanya akan mendatangkan kebaikan kepada negara, walaupun sebenarnya menggamit-gamit bala bencana dari Allah Taala.

Anehnya, setiap kali negara dapat masalah, laju sahaja muncung mulut para pemimpin UBN dan macai-macai mereka menyalahkan Pakatan Rakyat. Setiap kali dilanda musibah, cepat benar mennuding jari kepada Pakatan Rakyat, khususnya PAS untuk dipersalahkan.

Perbuatan mereka sendiri, tidak pula mereka jadikan sebagai kayu ukuran. Menteri Wilayah, Ku Nan, sebelum ini gah apabila dengan tegasnya mengarahkan satu majlis separuh bogel dihalang daripada diadakan di Jalan Ampang.

Manakala Menteri Pelancongan, Nazri Aziz pernah berhujah kononnya parti-parti hiburan separuh atau telanjang terus seperti yang berlaku di Bukit Jalil sehingga membunuh beberapa orang pengunjungnya, sebagai sesuatu yang perlu untuk prospek pelancongan negara.

Tidaklah dapat dipastikan, sama ada Nazri Aziz yang menjadi Ahli Parlimen Padang Rengas, kawasan yang suatu ketika dahulu amat masyhur dengan sekolah-sekolah pondoknya, mempunyai pendidikan atau pegangan agama atau sebaliknya sehingga boleh menghalalkan perbuatan sebegitu semata-mata atas nama PELANCONGAN.

Semalam, berlangsung satu lagi program yang benar-benar memalukan kita sebagai rakyat sebuah NEGARA ISLAM.


Program peragaan seluar dalam dan baju dalam telah diadakan di Midvalley Mega Mall anjuran sebuah syarikat pengeluar dan penjual pakaian dalam wanita telah mendapat sambutan yang sangat hebat.


Tentu sekali pertunjukan terbuka seperti itu memerlukan permit, sekalipun sebenarnya ia dibuat dalam kawasan tertutup.

Ini adalah kerana pertunjukan tersebut boleh ditontoni oleh sesiapa sahaja yang datang ke Midvalley Megamall, Seputeh.


Siapa sebenarnya pemilik premis dan pusat membeli belah itu? Siapakah pengurusannya? Adakah segala arahan dan peraturan yang konon-kononnya mempertahankan Malaysia sebagai sebuah Negara Islam sudah terkubur?

Ku Nan kena jawab. Nazri Aziz juga kita tagih jawapannya walaupun kita sudah tahu apa bentuk jawapannya atau dia akan berkata apabila tidak boleh menjawab, 'SAYA MENTERI KE AWAK MENTERI?' ~ SantauBerapi 

Lagi gambar sila lihat di SINI
Previous Post Next Post