Alvin Tan ‘Babikan’ Pemimpin Negara pulakdah!

Ini dah masuk tahap melampau punya penghinaan ni.. tak serik-serik lagi rupanya blogger seks Alvin Tan ni, sebelum ini dia menghina Ramadhan dan Islam..

Kali ini sekali lagi dia memuat naik status yang lebih dasyat.. Perdana Menteri, menteri KDN, KPN dan hakim negara pula menjadi sasaran penghinaannya.

Tidak tahu apa tujuannya dan yang pasti tindakan tersebut boleh merbahayakan dirinya meskipun jika undang-undang Malaysia tidak dikenakan keatasanya.


Katanya menerusi status berkenaan, “Seorang rakyat dipenjara hari ini kerana menggelar polis trafik ‘monyet’ di Facebook. Sekarang aku panggil kesemua kamu babi. Tolonglah datang tangkap!”

Lagi cabarnya “P.S. Kepada penyokong babi sekelian, silakan tag para pemimpin kamu untuk memaklumkan mereka ada ‘hasutan’ berlaku di sini. Tapi tak payah susah-susah aku dah buatkan pun” disusuli dengan tag kepada nama-nama pemimpin berkenaan.

Bagaimanapun tindakan dia itu mendapat sokongan daripada beberapa individu yang sependapat dengannya.Namun bersyukurlah tidak ramai yang menyokong tindakannya dan ada yang mencemuh perbuatan Alvin.Sumber www.siakapkeli.com
Previous Post Next Post