Empat wanita 'berjemur' bogel di Port Dickson


Kalau perkara ini berlaku di Pulau Pinang, maka riuh rendahlah macai-macai menjadikannya sebagai satu isu untuk memburuk-burukkkan kerajaan negeri Pulau Pinang..

Tapi oleh kerana ianya bukanlah berlaku disebuah negeri yang ditadbir oleh DAP ataupun PKR mahupun PAS.. maka ianya bukanlah satu itu..

Sebab dinegeri yang ditadbir oleh UMNO/BN benda macam ni tak apa.. samalah macam pesta arak tu bila berlaku di Selangor riuh rendah depa.. bila berlaku di Melaka semua buat tak nampak saja..

Kejadian berbogel di tepi pantai ini dilaporkan telah berlaku di Port Dickson...

Port Dickson yang merupakan destinasi beriadah terkenal di Negeri Sembilan dikejutkan dengan aktiviti `jemur' bogel oleh pelancong asing. 
Sinchew Daily melaporkan, empat pelancong wanita yang mempunyai rupa seperti warga Amerika Latin telah melakukan aktiviti `berjemur' dalam keadaan tanpa seurat benang. 
Yang Dipertua Majlis Perbandaran Port Dickson, Datuk Ab. Khalid Mat ketika dihubungi akhbar itu melahirkan rasa terkejut selain meminta pihak media menyediakan gambar dan maklumat supaya siasatan dapat dijalankan. 
Kejadian itu dilaporkan berlaku antara pukul 1 hingga 3 petang pada Rabu (15 Oktober) di Pantai Saujana melibatkan empat orang dipercayai mempunyai hubungan ibu dan anak. 
Salah seorang pelancong adalah berumur 40-an manakala tiga yang lain lebih muda. 
Kawasan tersebut berhampiran dengan kampung Melayu dan merupakan destinasi mandi pantai yang popular dan dipenuhi orang pada musim cuti dan hujung minggu. 
Pada waktu senja setiap hari, tidak kurang orang yang memilih untuk bersantai di pantai tersebut. 
Difahamkan empat pelancong pada mulanya memakai bikini dengan tiga daripadanya berenang sementara seorang lagi berbaring dalam keadaan separuh bogel di pantai. 
Mereka pada mulanya berada dalam keadaan berwaspada dan akan memanggil rakan lain untuk membalut diri dengan tuala jika mengesan kehadiran orang asing. 
Selepas setengah jam, mereka semakin berani dengan menanggalkan pakaian atas sebelum menanggalkan seluar ketika mereka berbaring di pantai. 
Empat pelancong itu 'jemur' bogel selama hampir dua jam dengan dua daripada mereka memakai baju semula untuk membeli makanan ringan dan minuman di kedai berhampiran. 
Selepas membeli barang, mereka menanggal semula pakaian dan meneruskan aktviti 'jemur' bogel.

Empat pelancong memakai baju dan bermain dalam air pada pukul 3 petang sebelum kembali ke hotel mereka di kawasan berhampiran. 
Disebabkan bukan hujung minggu dan ramai penjaja tidak berniaga, maka aktiviti bogel tersebut tidak dilihat oleh terlalu ramai orang. 
Namun begitu, `keberanian' empat pelancong ini tetap disaksikan oleh belasan orang termasuk mereka yang berniat mengintai. 
Selain sepasang kekasih, dua pelajar dan seorang penjaja aiskrim yang ternampak kejadian itu, tiga pekerja asing dari Bangladesh turut bertindak berenang ke arah empat pelancong seakan-akan mahu mendapat `pemandangan' terbaik lapor MalaysiaGazette

Previous Post Next Post