Rakyat Nak Tengok Akaun Najib, Najib Nak Bentang Akaun UMNO?


Sebenarnya Najib ni faham atau tidak faham ataupun pura-pura tak faham dengan apa yang majoriti rakyat Malaysia mahukan sekarang berkenaan dengan 'derma RM2.6 Billion' tu..

Lain yang diminta.. lain pulak yang nak dibuatnya.. Rakyat minta dia dedahkan akaun peribadinya tapi dia nak dedah akaun UMNO pulakdah..

Ramai yang mahu tahu kemana telah dihabiskannya wang dari 'derma RM2.6 Billion' tu.. bukannya nak tahu berapa Billion ada dalam akaun UMNO!

Akaun Najib!.. bukannya akaun UMNO!.. lainlah kalau akaun UMNO tu akaun Najib, akaun Najib tu akaun Najib..

Macam budak-budaklah dia ni..

KUALA LUMPUR 8 Ogos - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, beliau sedia membentangkan akaun UMNO kepada masyarakat umum dengan syarat parti pembangkang juga turut melakukan tindakan yang sama.

Perdana Menteri berkata, tindakan ini demi kebaikan parti selain mengelak daripada masalah lain terjadi.

Jelasnya, pihak pembangkang juga mempunyai punca kewangan yang tidak diketahui sumbernya.

“Saya Perdana Menteri. Saya bertanggungjawab ke atas apa yang dilakukan. Saya juga berusaha untuk membawa parti kita ke peringkat yang lebih baik,” katanya sewaktu berucap pada majlis perasmian Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian Bandar Tun Razak 2015 di Kompleks Darul Puteri di sini hari ini.

Yang turut hadir Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor dan Ketua UMNO Bahagian Bandar Tun Razak, Datuk Rizalman Mokhtar. -UTUSAN ONLINE 

Lain diminta.. lain yang dia nak buat.. itu pun macai bertepuk tangan riuh rendah..


Previous Post Next Post