Marah Betul Khairuddin Ni Bila Muhyiddin Digantung..


Sehari selepas Tan Sri Muhyiddin Yassin digantung keahliannya , bekas pemimpin Umno, Datuk Seri Khairuddin Abu Hassan menggesa golongan "kaki bodek" dalam Majlis Tertinggi (MT) membawa usul menggantung jawatan presiden parti itu, Datuk Seri Najib Razak.

Khairuddin berkata, keseluruhan ahli MT sepatutnya mengusulkan perkara itu sekurang-kurangnya buat sementara, sehingga selesai siasatan skandal 1Malaysia Development Berhad (1MDB), wang derma RM2.6 bilion serta wang syarikat SRC RM42 juta yang masuk ke dalam akaun peribadi Najib tamat secara rasmi.

"Imej Najib Razak kini amat tercemar dan terpalit dengan belenggu rasuah serta salah guna kuasa dengan begitu teruk sekali.

"Puak bangang kaki bodek minda lemah yang menduduki Majlis Tertinggi Umno sepatutnya membawa usul untuk menggantung jawatan presiden Umno kerana ianya benar-benar mencemarkan reputasi baik parti Umno!

"Pandangan rakyat begitu jelek sekali terhadap parti Umno," tulis bekas naib ketua Umno Bahagian Batu Kawan itu di laman Facebook semalam.

Baca ni..

MAJLIS TERTINGGI UMNO SEPATUTNYA USULKAN UNTUK GANTUNG JAWATAN PRESIDEN UMNO

Keseluruhan ahli-ahli majlis tertinggi umno sepatutnya mengusulkan untuk menggantungkan jawatan presiden umno sekurang-kurangnya buat sementara sehingga selesai kes siasatan skandal 1mdb, wang derma rm2.6 billion serta wang syarikat src rm42 juta yang masuk ke dalam akaun peribadinya tamat secara rasmi!!

Imej najib tun razak kini amat tercemar dan terpalit dengan belenggu rasuah serta salah guna kuasa dengan begitu teruk sekali!!

Puak-puak bangang kaki bodek minda lemah yang menduduki majlis tertinggi umno sepatutnya membawa usul untuk menggantung jawatan presiden umno kerana ianya benar-benar mencemarkan reputasi baik parti umno!! Pandangan rakyat begitu jelek sekali terhadap parti umno!!

Inilah akibatnya sekiranya umno ditadbir oleh kalangan bangang!! Ianya bukan saja merosakkan imej peribadi mereka tetapi juga telah menjahanamkan reputasi umno secara langsung!!

Tengok kes penggantungan jawatan timbalan presiden umno cukuplah!! Tan sri muhyiddin yassin menang melalui proses pemilihan yang dipilih oleh keseluruhan perwakilan dari seluruh negara boleh dipecat secara sewenang-wenangnya apabila bercakap mengenai isu-isu penting demi kesejahteraan bangsa, agama serta tanahair termasuk parti umno!!
Majlis tertinggi umno tidak lagi menghormati kehendak ahli-ahli umno yang senantiasa mahukan tokoh-tokoh pemimpin lawan rasuah dan penyelewengan!!

Malahan, semua kaki bodek minda lemah otak udang ini buat parti umno seolah-olah bapa mereka yang punya!! Apa mereka ingat parti umno ini milik ahli-ahli majlis tertinggi umno ke?!

Hakikatnya, jawatan yang patut digantung adalah presiden umno itu sendiri!! Bukannya jawatan timbalan presiden yang sedang berjuang untuk menegakkan kebenaran!!

Parti umno sudah lingkup akibat ditadbir oleh puak-puak bangang kaki bodek minda lemah otak udang yang cukup haprak!!

Umno kini sedang dimandikan jenazah, sedang dikafankan serta sedang menuju ke liang lahat untuk dimakamkan secara berkekalan!! Masa depan umno amat kelam!!

Kalau yang memimpin tu datangnya dari kalangan bangang.. yang memilih mereka sebagai pemimpin itu tentulah lebih bangang kannn?


Previous Post Next Post