Media Indonesia Dedah Kemewahan Rumah Anak Ku Nan.. (Video Inside)


Selepas Dafi Ismail Sabri dan Najwa Mahiaddin menjadi anak menteri yang bergelar penyanyi dalam industri hiburan Malaysia, kini tiba giliran anak kepada Menteri Wilayah Perseketuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor mendominasi karier itu.

Dikenali sebagai Nadira Adnan, Murai Batu difahamkan dia semakin ‘ngetop’ dan popular di Indonesia malah mempunyai single tersendiri.

Nadira juga dikhabarkan telah mempunyai single duet bersama anak komposer terkenal Indonesia iaitu Ahmad Dhani yang berjudul Cinta Datang & Pergi. 

Anak Ahmad Dhani itu ialah Al-Ghazali dan lagu mereka juga kini mendapat respons positif peminat-peminat di sana dan turut mendapat undangan nyanyian di program TV di sana.

 Apa-apa pun, walaupun Nadira anak kepada orang yang berpengaruh di Malaysia, minatnya dalam bidang nyanyian tidak wajar kita pertikaikan malah usahanya mengembangkan bakatnya di Indonesia sangat bagus.

Almaklumlah, untuk menebusi pasaran di sana amat susah oleh penyanyi tempatan, jadi sebagai peminat muzik, marilah kita menyokong bakat muda kita ~ Murai

...Megah, Mewah dan Besar.. begitulah rumah putih bergaya Eropah PENDATANG BARU Nadira Adnan..

 


Baru jadi artis saja rupanya dia.. ingatkan dah berpuluh album dia hasilkan, cuma dua single saja.. duit siapa buat rumah tu?Previous Post Next Post