Puak-puak Bangang Dalam PKR Jangan Keterlaluan! - Khairuddin Kata?


Saya rasa syed husin ali sedang hadapi masalah ingatan dan minda beliau semakin lemah!! Beliau lupa anwar ibrahim terajui parti pembangkang dari tahun 1999 sehingga 2013 telah gagal untuk menjatuhkan umno serta BN!!

Pada waktu itu umno dan BN tidak tergugat langsung dengan kepimpinan anwar ibrahim memimpin pembangkang!!

Tetapi dengan izin Allah swt apabila tun dr mahathir mohamad bergabung dengan pembangkang barulah PH berjaya tumbangkan kerajaan kleptokrasi!!

Siapa syed husin ali selaku bekas tokoh pemimpin sosialis nak perkecilkan kemampuan tun dr mahathir mohamad?! Perdana menteri masakini mempunyai pengalaman urus tadbir negara selama 22 tahun!!

Siapa yang merosakkan ekonomi negara ketika gawat tahun 1997?! Pada waktu itu semua dasar kewangan anwar ibrahim salah sehingga indeks bursa saham kita merudum ke paras bawah 300 mata!!

Keadaan ekonomi negara pada tahun 1997 berada dalam keadaan caca-merba!! Apakah syed husin ali lupa dengan sejarah tersebut?!

Panggil semula dato murad bekas timbalan gabenor bank negara malaysia dan suruh beliau ceritakan sikit mengenai siapa yang songlap dana BNM pada waktu itu!!

Prinsip kerajaan pada tahun 1997 tidak boleh terima IMF tetapi siapa yang terima jawatan Pengerusi IMF International pada waktu itu?!

Tun dr mahathir mohamad berjuang lawan dasar luar negara amerika yang tidak adil pada negara Palestine, Bosnia, Kosovo serta beberapa lagi negara-negara islam di seluruh dunia tetapi di mana anwar ibrahim berada pada waktu itu?! Apakah syed husin ali lupa dengan fakta sejarah pada waktu tersebut?!

Saya nak ingatkan puak-puak bangang dalam pkr agar jangan keterlaluan!! Tolong jangan terlalu kurang ajar!!

Hakikatnya, anwar ibrahim tidak layak untuk memimpin bangsa, agama serta tanahair!!

Buat masa ini saya hanya ingn buat kenyataan ini secara umum!! Tunggu masa ketika yang sesuai kemungkinan saya akan tampil untuk terangkan kepada keseluruhan rakyat malaysia mengapa anwar ibrahim tidak boleh diberi ruang untuk memimpin ummah di tanahair kita!!

Seandainya boleh saya ingin ingatkan syed husin ali agar jangan terlalu celupar!! Jangan jadikan peribahasa ‘kerana mulut badan binasa!!’

Kalangan minda lemah ini hanya mahu berebut jawatan sesama rakan dalam PH!! Mereka tidak pernah beri sumbangan langsung tetapi hanya pandai bercakap untuk mendesak tun dr mahathir mohamad berundur!!

Jangan jadikan insiden hitam tahun 1998 dari berulang kembali!! Walaupun keseorangan sekiranya puak minda lemah ini keterlaluan saya akan tampil seorang diri untuk menghalang hasrat mereka!!

Sesungguhnya, saya tidak pernah takut dan tunduk pada pemimpin hipokrit kerana saya hanya takut pada Allah swt!!

Pemimpin hipokrit macam anwar ibrahim tidak layak untuk memimpin negara!!

Apapun keseluruhan rakyat jangan gusar kerana Allah swt pasti tunjuk kebenaran sepertimana tahun 1998!!

Anwar ibrahim boleh menipu jutaan rakyat kadang kala tetapi tidak selalunya beliau boleh menipu ummah kerana Allah swt pasti tunjuk kebenaran mengenai siapa itu anwar ibrahim pada hakikatnya!! Apa dan di mana hebatnya anwar ibrahim sebagai pemimpin?!

Sekali lagi puak minda lemah dalam pkr kena ingat betul-betul bahawa jangan undang peristiwa hitam tahun 1998 daripada berulang kembali!!

Ikhlas dari;
KHAIRUDDIN ABU HASSAN
29 September 2019

Sumber dari SINI

7 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

 1. Orang tkder ijazah diam

  ReplyDelete
 2. Siapa kau... Cermin diri tu dulu.... Mahathir tu pengaruhnya x besar mana skg.... Tengoklah kedah...menang atas tong saja.... Di Johor tumbang dan PH menang disebabkan pengaruh besar TS Muhyidin Yasin dan juga Sdr Salahuddin Ayob kedua2nya rakyat Johor...

  ReplyDelete
 3. Siapa kau... Cermin diri tu dulu.... Mahathir tu pengaruhnya x besar mana skg.... Tengoklah kedah...menang atas tong saja.... Di Johor UMNO tumbang dan PH menang disebabkan pengaruh besar TS Muhyidin Yasin dan juga Sdr Salahuddin Ayob kedua2nya rakyat Johor...

  ReplyDelete
 4. Ada kebenaran tumbangnya Barisan Nasional olih kerana pengaruh DM yang begitu kuat pati pembangkan bertungkuis lumuis nak jatuhkan Barisan Nasional ketika itu tapi tak berjaya tetapi pada PR ke 14 yang lalu apabila DM menyertai pakatan harapan untuk menumbangkan Barisan maka tumbanglah disitu udaj nampak betapa kuatnya pengaruh DM hanya orang yang buta akai saja tak dapat menerima hakikat,pada yang taktau berpolitik duduk aja diam2.(anak jati cherok tokkun

  ReplyDelete
 5. Nama: __ Hendi Zikri Didi
  Kota: _______________ Malacca
  pekerjaan: _ Pemilik bisnis
  Setiap pemberitahuan: ____ hendidi01@gmail.com

  Halo semua, harap berhati-hati tentang mendapatkan pinjaman di sini, saya telah bertemu banyak pemberi pinjaman palsu di internet, saya tipuan saya hampir menyerah, sampai saya bertemu seorang teman yang baru saja mengajukan pinjaman dan dia mendapat pinjaman tanpa stres, jadi dia memperkenalkan saya pada PERUSAHAAN PINJAMAN AASIMAHA ADILA AASIMAHA ADILA yang sah, saya mengajukan permohonan untuk Rm1, 3 juta. Saya memiliki pinjaman dalam waktu kurang dari 2 jam hanya dalam 1% tanpa jaminan. Saya sangat senang karena saya diselamatkan dari menjadi miskin dengan hutang. jadi saya menyarankan semua orang di sini membutuhkan pinjaman untuk menghubungi AASIMAHA dan saya meyakinkan Anda bahwa Anda akan mendapatkan pinjaman Anda.

  Aplikasi / Pusat Kontak
  E-mail: ._________ aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
  WhatsApp ____________________ + 447723553516

  ReplyDelete
 6. e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
  WhatsApp Number::::::::::[+60]1123759663
  Telephone..Number:[+60]1123759663
  email:::::::hafizulbin365@gmail.com
  Name::::Hafizul Bin Haziq
  Country:::Malaysia

  Kemarau kewangan saya berakhir pada bulan ini apabila saya fikir semuanya adalah urusan perniagaan dengan beberapa rakan saya di Kuala Lumpur beberapa bulan yang lalu perniagaan yang bernilai beberapa Rm785.000.00 yang keuntungannya sudah cukup untuk kita semua untuk berkongsi keuntungan tetapi akibat kegagalan perniagaan, kita semua mendapati bahawa kita mempunyai masalah kewangan yang sangat besar kerana saya tidak mempunyai wang untuk bergantung pada ketika perniagaan gagal kerana saya melabur semua saya dengan saya pada perniagaan jadi saya berada di sangat sangat maaf jadi saya terpaksa mencari bantuan kewangan saya sebenarnya telah ditolak oleh beberapa bank sebagai hasil dari kadar pinjaman mereka dan juga syarat mereka jadi saya terpaksa melalui beberapa blog sehingga saya datang menghadapi dengan Iklan Syarikat Ibu. saya menghubungi Ibu dengan segera selepas melalui beberapa proses yang sangat fleksibel permintaan pinjaman saya sebanyak Rm440.000.00 telah diluluskan oleh pihak pengurusan dan pada keesokannya Lembaga Pengurusan Peminjaman Pinjaman dikreditkan saya tanpa menangguhkan berkat ini dari ibu yang dapat menyelamatkan anda hari ini dari apa-apa embarrazement kewangan anda menjadi ibu hubungi Ibu sekarang untuk pinjaman anda yang berubah e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
  ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY "ISKANDAR LENDERS"

  Country::::::Malaysia
  Name::::::::Hafizul Bin Haziq
  email::hafizulbin365@gmail.com
  Telephone Number:[+60]1123759663
  WhatsApp Number::::::::[+60]1123759663
  e_mail:[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

  ReplyDelete
 7. My name is Mrs.Aisha Mohamed, am a Citizen Of Qatar.Have you been looking for a loan?Do you need an urgent personal loan or business loan?contact Dr James Eric Finance Home he help me with a loan of $42,000 some days ago after been scammed of $2,800 from a woman claiming to been a loan lender but i thank God today that i got my loan worth $42,000.Feel free to contact the company for a genuine financial service. Email:(financialserviceoffer876@gmail.com) call/whats-App Contact Number +918929509036

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post