Bekas Menteri Ditahan Atas Dakwaan Rogol Aktres

Pelakon tersebut memberitahu Polis bahawa Bekas Menteri itu telah mula memperdayakannya ketika mereka mula menjalinkan hubungan sulit sejak bertahun-tahun lalu.

Mangsa juga mendakwa tertuduh juga sering berjanji untuk berkahwin dengannya malah meminta beliau menggugurkan kandungan sebanyak tiga kali.

Mangsa yang dikenali sebagai Shantini Theva telah membuat laporan polis terhadap Bekas Menteri itu pada 28 Mei lalu.

Bagaimanapun kejadian bukannya berlaku di negara kita Malaysia cuma mangsanya berasal dari Malaysia..

Berikut adalah laporannya..


NEW DELHI – Seorang bekas menteri negeri Tamil Nadu, M. Manikandan ditahan atas satu tuduhan merogol seorang pelakon wanita India yang berasal dari Malaysia, lapor laman berita Scroll In, semalam.
Mangsa yang dikenali sebagai Shantini Theva telah membuat laporan polis terhadap Manikandan pada 28 Mei lalu.

Mantan menteri itu didakwa di bawah pelbagai bahagian Kanun Keseksaan India termasuk 376 (rogol), 313 (menyebabkan keguguran tanpa persetujuan wanita), 323 (hukuman kerana menyebabkan kecederaan secara sukarela), 417 (hukuman kerana menipu), 506 (i) (ugutan jenayah) dan Akta Teknologi Maklumat.

Polis telah menubuhkan dua pasukan khas untuk menangkap Manikandan yang melarikan diri daripada ditahan pihak berkuasa.

Awal bulan ini, beliau telah memindahkan kes tersebut ke Mahkamah Tinggi Madras untuk rayuan ikat jamin.

Namun, minggu lalu, Mahkamah Tinggi menolak untuk memanjangkan perlindungan dan jaminan yang diberikan kepadanya, lapor The News Minute.

Polis Tamil Nadu mengatakan bahawa bekas menteri itu mengelak dari ditangkap selepas keputusan mahkamah dikeluarkan, lapor ANI.

Theva yang merupakan seorang pelakon memberitahu polis bahawa Manikandan mula memperdayakannya ketika mereka menjalinkan hubungan sulit sejak bertahun-tahun lalu.

Mangsa juga mendakwa Manikandan juga sering berjanji untuk berkahwin dengannya malah menyuruh Theva menggugurkan kandungan sebanyak tiga kali.

Lelaki itu juga mengugut ahli keluarga Theva di Malaysia ketika wanita itu berkeras untuk berkahwin.

Pasangan itu dilaporkan bertemu pertama kali pada tahun 2017 melalui kenalan rapat ketika Theva mempromosikan industri pelancongan di Malaysia dan Manikandan memegang jawatan Menteri Teknologi Maklumat Tamil Nadu pada ketika itu.

Bagaimanapun, Manikandan sebelum ini menafikan mempunyai sebarang hubungan dengan Theva dan menuduh wanita itu hanyakan mahukan wang serta ingin merosakkan imej dirinya. – Agensi

1 Comments

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

 1. Halo semuanya

  Nama saya FRADESY RIRITIA, saya dari indonesia, saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu Anda semua kebenaran, semua orang yang Anda lihat posting mereka di blog dan website ini adalah pencuri (SCAMMERS), saya telah menjadi korban dari cerita mereka dan mereka telah menghancurkan hidupku.
  Saya di sini bukan untuk menceritakan kisah tentang bagaimana saya ditipu dan bagaimana saya kehilangan banyak uang karena mereka.

  Saya di sini untuk memberi tahu Anda PERUSAHAAN PINJAMAN yang benar dan satu-satunya yang Allah kirimkan untuk mengubah hidup saya,  mereka SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL, mereka adalah satu-satunya perusahaan pinjaman asli yang diakui dan didanai oleh BANK DUNIA.

  Mereka adalah satu-satunya perusahaan pinjaman asli, mereka memiliki syarat dan ketentuan pinjaman yang cukup besar, untuk memahkotai semua pinjaman mereka terjangkau dan cepat dicairkan tidak seperti perusahaan palsu lainnya yang Anda lihat di sini online yang akan mengambil uang Anda tanpa mencairkan pinjaman Anda,
  Tolong jangan tertipu oleh penguji yang memiliki nomor indonesia dan whatsapp, mereka semua scammers, bagaimana bisa satu perusahaan memberikan pinjaman?, itu harus menjadi pertanyaan pertama Anda orang-orang saya.

  Rekan-rekan saya di Asia, saya mohon Anda untuk mendengarkan saya karena saya bersumpah kepada Anda atas nama Allah, bahwa saya mengatakan yang sebenarnya, ALL GLOBAL GRANT LOAN, perusahaan adalah satu-satunya perusahaan yang dapat diandalkan dan mereka akan memastikan Anda menerima pinjaman Anda setelah Anda menyelesaikan proses pinjaman seperti yang dipersyaratkan.

  Mengapa Anda tidak berada di antara kabar baik ini dengan menghubungi  mereka segera jika Anda SANGAT TERTARIK untuk meninggalkan perjuangan keuangan Anda dan untuk meningkatkan tingkat hidup Anda, ini EMAIL mereka allglobalgrantloan@gmail.com.

  Anda sangat bebas untuk menghubungi saya di EMAIL saya fradesyriritia12@gmail.com untuk informasi lebih lanjut, saya akan senang mendengar Anda berbagi kisah kebahagiaan Anda sendiri.
  Terima kasih semua, dan semoga ALLAH memberkati SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL karena telah memberi saya kegembiraan baru ini.

  NAMA Perusahaan: SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL
  EMAILPerusahaan: allglobalgrantloan@gmail.com.
  Whatsapp Perusahaan :   +1(301)971-444
  Email Saya:  fradesyriritia12@gmail.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda...dan sebarang komen yang tidak relevan dengan tajuk akan didelete...

Atas permintaan komen-komen yang menggunakan nama orang lain juga akan di delete.. harap maklum!!

Post a Comment

Previous Post Next Post